Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2024

Έκαναν την ΛΕΑ... χωράφι τους! Αντί για ασθενοφόρα και πυροσβεστικά περνούν ασυνείδητοι!

Με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας προβλέπεται για τους παραβάτες

«ασυνείδητους» να κυκλοφορούν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στον Κηφισό, προκειμένου οι ίδιοι να εξυπηρετηθούν, στο σχετικό ρεπορτάζ του Αλφα.


Οι κάμερες του σταθμού κατέγραψαν δεκάδες οδηγούς αυτοκινήτου να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να επιλέγουν να κινηθούν στην ΛΕΑ.


Η έλλειψη επιτήρησης έχει ως αποτέλεσμα η λωρίδα που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να εξυπηρετεί ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα να χρησιμεύει σε κάποιους οι οποίοι θέλουν να «κόψουν δρόμο». Για τον μέσο Έλληνα οδηγό, ωστόσο, είναι έκτακτη ανάγκη να κόψει δρόμο από την κίνηση για αυτό και τη χρησιμοποιεί κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα.


«Δεν υπάρχει αστυνομία, ο καθένας ό,τι θέλει κάνει» δηλώνει έτερος οδηγός, αγανακτισμένος με την κατάσταση που δείχνει να έχει παγιωθεί.

 Υπενθυμίζεται ότι για τους παραβάτες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας προβλέπεται για τους παραβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου