Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 14, 2024

Ο δολοφόνος που έβαζε τα θύματά του σε «κουτί παιχνιδιών»


 Ο σαδιστής βιαστής και δολοφόνος των 90ς

Ο David Parker Ray, γνωστός ως ο «Δολοφόνος του Παιχνιδόκουτου», αποτέλεσε μια εφιαλτική φιγούρα της δεκαετίας του '90.

Γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1939 στο Belen του Νέου Μεξικού, ο Ray κατασκεύασε ένα τρομακτικό «Toybox», ένα κινητό κρησφύγετο γεμάτο με εργαλεία βασανιστηρίων και σeξουαλικής κακοποίησης. Το «Toybox» περιλάμβανε αλυσίδες, μαστίγια και άλλα μέσα βίας, τα οποία ο Ray χρησιμοποιούσε για να βασανίζει τις γυναίκες που απήγαγε. Οι γυναίκες αυτές συχνά δελεάζονταν με υποσχέσεις απασχόλησης ή άλλες δόλιες μεθόδους.


Τα θύματά του ήταν συχνά ναρκωμένα και υποβάλλονταν σε διάφορες μορφές βασανιστηρίων, όπως ηλεκτροσόκ, ξυλοδαρμούς και σeξουαλική κακοποίηση. Ο Ρέι συνελήφθη το 1999 αφού ένα από τα θύματά του κατάφερε να δραπετεύσει και να τον αναφέρει στην αστυνομία. Καταδικάστηκε σε 223 χρόνια φυλάκιση για τα εγκλήματά του. Οι συνεργοί του, Cindy Hendy και Roy Yancy, καταδικάστηκαν επίσης για τους ρόλους τους στα εγκλήματά του. Ο Ρέι πέθανε στις 28 Μαΐου 2002, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου