Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2024

Περιστέρι: Σύλληψη απόστρατου αστυνομικού για τον φάκελο με σκόνη στον δήμαρχο – Ήθελε να του κάνει φάρσα

Στη σύλληψη ενός συνταξιούχου αστυνομικού προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό με τον φάκελο με ύποπτη σκόνη που εστάλη στο Δημαρχείο Περιστερίου την Τετάρτη (25/9).

Όπως αναφέρει το ΑΝΤ1 στο Δημαρχείο προκλήθηκε αναστάτωση, όταν σε μια γλάστρα βρέθηκε φάκελος που είχε μέσα λευκή σκόνη. Παραλήπτης των αντικειμένων ήταν ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Όπως ήταν φυσικό, κλήθηκαν οι Αρχές με την κινητοποίηση να είναι τεράστια.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι τον φάκελο έστειλε φίλος του δημάρχου Περιστερίου, συνταξιούχος αξιωματικός, ο οποίος όταν είδε την είδηση πήρε τηλέφωνο και τον ενημέρωσε ότι του έκανε πλάκα και πως εκείνος ήταν ο αποστολέας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στον φάκελο είχε βάλει… ζάχαρη.

Για την πράξη του αυτή, ο 64χρονος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου