Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 12, 2024

Ροκ θρύλος και ήρωας: Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που ετοιμαζόταν να πηδήξει από γέφυρα – Δείτε βίντεο

Ο θρύλος της ροκ Τζον Μπον Τζόβι επαινέθηκε από την αστυνομία για τη

βοήθεια που παρείχε σε μια γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο, στεκόμενη στην άκρη μιας γέφυρας στο Νάσβιλ του Τενεσί.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Νάσβιλ, ο τραγουδιστής και η ομάδα του ήταν στη γέφυρα Τζον Σεϊγκεντάλερ, όταν είδαν τη γυναίκα να στέκεται επικίνδυνα πάνω από τον ποταμό Κάμπερλαντ. Ο μουσικός βοήθησε να την πείσουν να κατέβει από το σημείο και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος.

 «Χρειάζεται η συμβολή όλων μας για να διατηρούμε ο ένας τον άλλον ασφαλή», δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Νάσβιλ, Τζον Ντρέικ.



Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία και αξιολόγηση. Ο Μπον Τζόβι φέρεται να βρισκόταν στο Νάσβιλ για τα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο κλιπ στη γέφυρα.

Σε σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γυναίκα φαίνεται να κρατιέται από τα κιγκλιδώματα, ενώ η ομάδα του καλλιτέχνη ετοιμάζει τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα λίγο πιο κάτω. Ο τραγουδιστής πλησιάζει τη γυναίκα, χαιρετάει ευγενικά και ακουμπάει στο κιγκλίδωμα δίπλα της. Μετά από λίγο, με τη βοήθεια μιας άλλης γυναίκας, ο Μπον Τζόβι καταφέρνει να την πείσει να επιστρέψει με ασφάλεια στο πεζοδρόμιο. Έπειτα, ο Μπον Τζόβι την αγκαλιάζει και φεύγουν μαζί από τη γέφυρα.


Ο Τζον Μπον Τζόβι, σύμφωνα με το CNN, έχει εμπειρία στη βοήθεια ατόμων σε κρίσιμες στιγμές, καθώς από το 2006 έχει ιδρύσει το JBJ Soul Foundation, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση της πείνας, της φτώχειας και της έλλειψης στέγης μέσω διαφόρων προγραμμάτων και συνεργασιών με οργανώσεις της κοινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου