Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2024

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τον γιο του: Τι κλέβει από την πριγκίπισσα Σάρλοτ;

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο μικρότερος γιος του Λούις έχει μια τάση να…

κλέβει τα κοσμήματα της αδελφής του, πριγκίπισσας Σάρλοτ.


Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 42 ετών, βρισκόταν στην Ουαλία την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, σε ένα δημοτικό σχολείο όπου συναντήθηκε με μαθητές που συμμετείχαν σε ένα φεστιβάλ γλώσσας στην Ουαλία, όταν μια κοπέλα ονόματι Ρούμπι Ντέιβις χάρισε στον βασιλιά ένα πακέτο με βραχιόλια φιλίας ώστε να τα δώσει στα τρία του παιδιά: τον πρίγκιπα Τζορτζ, 11 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 6 ετών.

 Η γλυκιά χειρονομία συγκίνησε τον Ουίλιαμ, αλλά μοιράστηκε και ένα μυστικό… για τους άτακτους τρόπους του Λούις. «Είναι τόσο γλυκό», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη Ρούμπι, η οποία είπε στον πρίγκιπα ότι τα έφτιαξε μόνη της.

«Σε ευχαριστώ πολύ Ρούμπι», πρόσθεσε. «Θα τα λατρέψουν, θα τα δεις να τα φοράνε έξω». «Θα τα κρατήσω μακριά από τον Λούις γιατί θα προσπαθήσει να κλέψει όλα τα κομμάτια της αδελφής του».

Το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ έχει χτίσει τη φήμη του ότι είναι λίγο… ταραξίας, κλέβοντας συχνά τα φώτα της δημοσιότητας σε επίσημες βασιλικές περιστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου