Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 05, 2024

Γυναίκα κατηγορείται ότι έκλεψε φέρετρο και πτώμα από γραφείο κηδειών


 Μία γυναίκα κατηγορείται ότι έκλεψε ένα φέρετρο με το πτώμα από γραφείο κηδειών στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Η ίδια υποστήριξε μετά τη σύλληψή της ότι δεν θυμόταν το περιστατικό γιατί είχε καταναλώσει 6 μπύρες.


Η 47χρονη Patricia Sierra αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη, διακεκριμένη κλοπή και προσβολή νεκρού για την κλοπή που έγινε στις 27 Αυγούστου και καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας του γραφείου τελετών, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο KLAS.

Ένα άτομο κάλεσε την αστυνομία στις 3 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας για να δηλώσει ότι ένα πτώμα βρισκόταν μπρούμυτα μπροστά από το γραφείο κηδειών, ενώ ένα φέρετρο είχε εγκαταλειφθεί σε κοντινό πεζοδρόμιο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα με τα πόδια του καλυμμένα με πλαστικές σακούλες, πεσμένο μπρούμυτα σε κάποιες πέτρες κοντά στον μπροστινό διάδρομο του ακινήτου, σύμφωνα με την αναφορά σύλληψης που δημοσιεύεται από την εφημερίδα USA Today.

Ο νεκρός είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών στις 20 Αυγούστου, ενώ η κηδεία έγινε στις 26 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από την κλοπή.

Αμέσως μετά, η αστυνομία είδε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο έδειχνε μια γυναίκα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 47χρονη, να μπαίνει στην επιχείρηση σπάζοντας το μπροστινό παράθυρο και αφού πέρασε στο εσωτερικό να ξεκλειδώνει την πόρτα, σύμφωνα με την αναφορά.


Το βίντεο την δείχνει να μπαίνει στην αίθουσα και να σέρνει το φέρετρο έξω από την μπροστινή πόρτα, κάνοντας πολλές διαδρομές μέσα και έξω από το γραφείο τελετών πριν φύγει.


Η αστυνομία συνέλαβε τη 47χρονη δύο ημέρες αργότερα, όταν κάποιος την αναγνώρισε σε ένα κοντινό ψιλικατζίδικο. Όταν μίλησε με τους αστυνομικούς, η γυναίκα είπε ότι δεν είχε κακές προθέσεις και ζήτησε συγγνώμη» για το περιστατικό. Μάλιστα το απέδωσε στο πρόβλημα που έχει με την κατάχρηση ουσιών και την κάνει να «λιποθυμά» συχνά, σύμφωνα με την έκθεση.


Ένας αστυνομικός που μίλησε με την 47χρονη αργότερα της έδειξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι δεν θυμόταν να διαπράττει τη ληστεία αφού «λιποθύμησε επειδή ήπιε έξι μπύρες», ανέφερε η USA Today.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου