Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2024

…..Μπορντοροδοκόκκινα !!!!!

Από το Newsbrake :

86.000 στοίχισε η νέα επίπλωση του γραφείου της υπουργού τουρισμού !!!

Βάλτε με το νού σας!!!!

86.000….

Όσα διακοσάρια..430 φουκαράδων συνταξιούχων ή κατοστάρικα …860 «πλουσίων»!!, Μόνο, τα χαλιά από το μαγαζί της κ. Μοιραράκη…18χιλιαρικάκια… Εκείνα τα χαλιά που, μόνο η ως άνω κυρία μπορεί να προφέρει τον χρωματισμό τους χωρίς να πάθει στραμπούληγμα της γλώσσας!!!

Αααα, σας παρακαλώ..

Κοτζάμ υπουργείο τουρισμού , η γραφειάρα της κυρίας υπουργού δε θα έχει και τα στρωσίδια της θειάς Παρασκευής από την άνω Κορφούλα..

Και τα υπόλοιπα «χρειώδη» του υπουργικού καταφυγίου, συνολικά 68 χιλιάρικα; Θα του πεταχτήκανε τα μάτια του αρμόδιου , για τα οικονομικά, του υπουργείου!!!

Κι εκείνα τα περίεργα ,που ακούνε στο όνομα δημοσιογράφοι, χώθηκαν του Παύλου ,ξέρετε ,του His masters voice … Πως κρίνετε την αγορά της υπουργικής επίπλωσης , υπουργέ, και το ποσό, πως το αξιολογείτε; Ασφαλώς και ξερόβηξε ο Παυλος..

Αυτό που λένε , «απορία υπουργού , βήξ»!!!

Και , μανούλα ο εκπρόσωπος τώρα, σ´ αυτά..

Τοσο καιρό φούρναρης -ωχχχ τι λέω, εκπρόσωπος ήθελα να πω- σιγά που δεν θα το «Διαχειρίζονταν»!!!!

Τη χώρισε την απάντηση ο υπουργός, βέβαια!!!

«Πρέπει να προσέχουμε όταν μιλάμε για τα χρήματα των φορολογουμένων», ήταν το πρώτο σκέλος της απάντησης στους δημοσιογράφους!!!

Πάτημα στο πόδι της υπουργού, το αυτί τράβηξε; Ε, κάτι έπρεπε να πεί ο εκπρόσωπος..

Αλλά με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο και τόνο..

Σύσταση από μέρους του και για τα «υπόλοιπα» ο πρωθυπουργός; Μπορεί, ίσως και ασφαλώς !!!

Και μετά…

Άλλαξε ο τόνος !!!

«…..από κει και πέρα , κρατάμε τη μεγάλη εικόνα όπου δείχνει πως για άλλη μια χρονιά , με συστηματική δουλειά, κατεγράφη ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος για την ελληνική οικονομία και κατ´ επέκταση για τους Ελληνες πολίτες για τον τουρισμό και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά»!!!!

Απάντηση τύπου: «Γειά σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω»… Και τι να πει ο άνθρωπος , για να πούμε την αλήθεια….

Σε καιρούς χαλεπότατους για τους πολίτες της χώρας , η υπουργός να αγοράζει τα μπορντοροδοκόκκινα Περσικά της κυρίας Δέσποινας, με 18 χιλιαρικα ….

Και το υπόλοιπο της επίπλωσης, πάλι;

ΕΞΗΝΤΑ ΟΧΤΩ χιλιάρικα;

Γραφείο υπουργού του Σουλτανάτου του Μπρουνέϊ, ίσως… Δεν ξέρω πως αντέδρασε ο κήνσορας Χατζηδάκης , στο άκουσμα της είδησης ..

Πρέπει να του σηκώθηκε η τρίχα από το ποσό ,σίγουρα!!!

Τώρα, ο Μητσοτάκης έχει το λόγο;

Για να δούμε…

Πάντως , για την ιστορία, αξίζει να θυμηθούμε ότι η κ. υπουργός ήταν από τα «Ομιλούντα επικριτικά» πρόσωπα στην Κ.Ο την προηγούμενη τετραετία….

Τώρα θα μου πείτε με την επίπλωση της κ. Κεφαλογιάννη στο υπουργικό της θα ασχολιόμαστε; Ναι… Λίγο λιγότερο ποσό από 90.000… Μισθός ικανοποιητικός ..60 υπαλλήλων η συνταξιούχων, η 1500(!!!!) μικροσυνταξιούχων!!!

Είμαι υπερβολικος;

Σεις, λέγετε….

Εγώ, όχι……


Θ.Κ

19/9/24

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου