Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2024

Μάνα και κόρη στη φυλακή γιατί «έσπασαν» αμάξι στη διάρκεια διαδηλώσεων – Είχαν βγάλει τον σκύλο τους βόλτα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

Με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών τιμωρήθηκαν μια μητέρα με την κόρη της που συμμετείχαν στα πρωτοφανή επεισόδια στη Βρετανία στις αρχές του Αυγούστου.
Η Αμάντα Γουόλτον, 51 ετών και η κόρη της, Μέγκαν Ντέιβισον, 24 ετών, κρίθηκαν ένοχες από δικαστήριο της πόλης του Μίντλεσμπρο για διατάραξη της ειρήνης και φθορά ξένης περιουσίας, καθώς αν και είχαν βγάλει τον σκύλο τους βόλτα, βρέθηκαν να συμμετέχουν στα ωμής βίας επεισόδια που συνέβησαν, σπάζοντας κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο.

Στο βίντεο που αποτέλεσε και αποδεικτικό στοιχείο και συνετέλεσε στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, φαίνονται οι δύο γυναίκες να βρίσκονται μεταξύ του αγριεμένου πλήθους που έκανε καταστροφές και λεηλασίες. Η Ντείβισον φαίνεται να είναι στην οροφή ενός κόκκινου αυτοκινήτου, χοροπηδώντας. Η ρωγμή στην οροφή είναι εμφανέστατη με την 24χρονη να μην σταματά, να φωνάζει συνθήματα και να κάνει απρεπείς χειρονομίες προς τους αστυνομικούς. Δίπλα στο αμάξι, βρίσκεται η μητέρα της, Αμάντα, η οποία έχει… συλληφθεί να ξηλώνει τον καθρέφτη του συνοδηγού και να σπάει το τζάμι του παραθύρου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΑΜΑΞΙ

ΑΜΑΞΙ

ΑΜΑΞΙ

ΑΜΑΞΙ

ΑΜΑΞΙ

Μάλιστα, αφού έκαναν ό,τι έκαναν στο αμάξι οι δύο γυναίκες, στη συνέχεια φαίνονται να έχουν παραβιάσει τις πόρτες του αυτοκινήτου, που έχει σπασμένο παρμπρίζ και πίσω τζάμι και φαίνονται να το λεηλατούν και να προσπαθούν να αρπάξουν αντικείμενα από το εσωτερικό του. Στη συνέχεια, αφού οι δύο γυναίκες έχουν κάνει την… προεργασία κι άλλοι ομοϊδεάτες τους προσπαθούν να βρουν κάτι να κλέψουν από το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην αρχή του βίντεο φαίνεται η Ντέιβισον να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τους αστυνομικούς που την τραβάνε βίντεο και έπειτα να συνεχίζει… αμέριμνη τη βόλτα με τον σκύλο συνοδεία της μητέρας και ενός φίλου της.

Σημειώνεται ότι η 51χρονη και η 24χρονη κόρη της καταδικάστηκαν σε 22 και 20 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Αυγούστου σε πολλές πόλεις της Βρετανίας ξέσπασαν πρωτοφανή επεισόδια ρατσιστικού υπόβαθρου, μετά τη δολοφονία τριών μικρών κοριτσιών όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο δράστης ήταν μουσουλμάνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου