Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2024

Η αμήχανη στιγμή που μπέρδεψαν τον Πρίγκιπα Χάρι με τον… Πρίγκιπα Ουίλιαμ – Η επική γκάφα που αναρτήθηκε στο Instagram

 

Ένα άβολο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Αμερικανό τραγουδιστή Richard Marx σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Κέβιν Κόστνερ, έχει τραβήξει τα βλέμματα, αφήνοντας μια έντονη αίσθηση… αμηχανίας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας One805Live! στην Καλιφόρνια.

Στο event που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Richard Marx τραγουδούσε για το κοινό όταν ο Πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στα παρασκήνια περιμένοντας να τον συγχαρεί. Ωστόσο, όταν ο τραγουδιστής βγήκε από τη σκηνή, φάνηκε να μην αναγνωρίζει τον πρίγκιπα αμέσως…


Η στιγμή καταγράφηκε από τη σύζυγο του Marx, Daisy Fuentes, η οποία δεν έχασε χρόνο και μοιράστηκε το βίντεο με τους 324.000 ακολούθους της στα social media. Στο βίντεο, ακούγεται ένα μέλος του προσωπικού να προσπαθεί να ειδοποιήσει τον τραγουδιστή λέγοντας, «Ρίτσαρντ, ο Πρίγκιπας Χάρι», ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι λέει φιλικά στον Marx: «Έι! Μπράβο σου».

Όμως, η άβολη στιγμή δεν τελείωσε εκεί. Όταν η Daisy Fuentes ανέβασε την φωτογραφία από τη συνομιλία του συζύγου της με τον πρίγκιπα στο Instagram, έκανε λάθος στο tag και αντί για τον Χάρι, τάγκαρε το λογαριασμό του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, δηλαδή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον!


Η Daisy, σύμφωνα με την Daily Mail, κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωσε γρήγορα, αυτή τη φορά κάνοντας tag έναν λογαριασμό θαυμαστών του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει 410.000 followers.



Η συγκεκριμένη εκδήλωση στο παραθαλάσσιο κτήμα του Κέβιν Κόστνερ συγκέντρωσε ένα λαμπερό καστ διάσημων όπως οι Ρόμπ Λόου, Κάμερον Ντίαζ, Ζόε Σαλντάνα, Τζεφ Μπρίτζες και Pink.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Πρίγκιπας Χάρι, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, που δεν παρευρέθηκε λόγω αδιαθεσίας, απένειμε ένα βραβείο στον τοπικό πιλότο Loren Courtney. Με χιούμορ, ο Χάρι σχολίασε ότι και οι δύο νιώθουν πιο άνετα στα ελικόπτερα παρά επάνω στη σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου