Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2024

Ο άνδρας της την απατά, αλλά δεν την πειράζει – «Με φροντίζει πολύ και μου αγοράζει δώρα»

 

Μια γυναίκα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η απιστία του συντρόφου της, δεν την ενοχλεί. Αποκαλύπτει την αμοιβαία επωφελή συμφωνία τους.
Στην ανάρτησή της, η γυναίκα με τον λογαριασμό Sugarspicemoney στο Reddit, ανέλυσε τη «χαλαρή» στάση της απέναντι στην απιστία του άνδρα της.
Η γυναίκα εξηγεί πως, ενώ στην αρχή, η απιστία την ενοχλούσε, πλέον έχει συνηθίσει και προτιμά να απολαμβάνει τα οφέλη.
«Το ξέρω ότι δεν θεωρείται φυσιολογικό, επειδή η απιστία είναι επιλήψιμη. Όταν ήμουν πιο νέα με πείραζε όμως τώρα όχι».

Η γυναίκα, στην ανώνυμη ανάρτησή της, συμπλήρωσε πως, η συμπεριφορά του άνδρα της, δεν της προξένησε εντύπωση.

«Ανέκαθεν το ήξερα ότι ‘παίζει το μάτι του’ αλλά κατά τ’ άλλα είναι καταπληκτικός», εξηγεί η γυναίκα.

Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι συχνά, τα σαββατοκύριακα φεύγει, πηγαίνει σε μέρη όπως το Λας Βέγκας.

«Πριν πάει ταξίδι, πάντα μου αφήνει επιπλέον μετρητά και, όταν επιστρέφει, πάντα μου φέρνει και από κάτι», εξηγεί η γυναίκα. Συνήθως παπούτσια, κοσμήματα ή τσάντες.

Στην ανάρτησή της, η γυναίκα ανέλυσε πιο λεπτομερώς την συμπεριφορά του συντρόφου της.

«Ποτέ δεν πηγαίνει δεύτερη φορά με το ίδιο άτομο, είναι πάντα σεξ της μιας βραδιάς», εξηγεί η γυναίκα.

«Κάνει μόνο σεξ της μιας βραδιάς»

«Δεν πηγαίνει διακοπές μαζί τους, δεν έχει μια συγκεκριμένη, είναι απλώς περιστασιακό σεξ».

«Δεν το κουβεντιάζουμε ανοιχτά, δεν το πολυαναφέρω, παρά μόνο αν γίνει κάτι που θα με στεναχωρήσει».

Προσθέτει μάλιστα ότι, η σεξουαλική τους ζωή είναι «καταπληκτική» και «δεν της λείπει τίποτα».

«Ο λόγος για τον οποίο δεν με πειράζουν οι απιστίες του, είναι επειδή με φροντίζει πολύ», αποκαλύπτει η γυναίκα.

«Μου παρέχει ό,τι θέλω, με πηγαίνει όπου του ζητήσω. Όταν ψωνίζω, δεν κοιτάω τις τιμές, πληρώνω τα πάντα με την κάρτα του και εκτός από αυτά μου δίνει και έξτρα χρήματα».

Η γυναίκα εξηγεί ότι, παρόλο που τώρα είναι ευκατάστατος, αυτή είναι μαζί του από τον καιρό που ήταν άφραγκος.

«Αν και θα ήθελα να είμαι σ’ έναν γάμο πιστό, αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στο άγχος της διαβίωσης και τα χρήματα, φυσικά θα διάλεγα – διαλέγω το δεύτερο», εξηγεί.

Εξηγεί ότι νιώθει καλύτερα που τουλάχιστον ξέρει τι της γίνεται. «Αν δεν ήξερα, τότε θα με πονούσε», εξηγεί η γυναίκα.

Τα σχόλια των αναγνωστών

«Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, τότε εντάξει. Από τη στιγμή που δεν πληγώνεται κανείς, δεν είσαι υποχρεωμένη να υπακούς τις επιταγές κανενός άλλου, παρά μόνο τις δικές σου», έγραψε χαρακτηριστικά ένας αναγνώστης.

«Από τη στιγμή που δεν σε πειράζει η απιστία, θεωρείται ελεύθερη σχέση», σημείωσε ένας άλλος.

«Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να έχουν λεφτά, ανέσεις, κύρος, παρά αγάπη. Εγώ προσωπικά, δεν θα μπορούσα», ομολόγησε ακόμη ένας.

Τέσσερα σημάδια της απιστίας

Ο ιδιωτικός ερευνητής Aaron Bond αποκαλύπτει τέσσερα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας ίσως σας απατά

  • Παίρνουν παντού μαζί τους το τηλέφωνο. Στις στενές συντροφικές σχέσεις, οι σύντροφοι ξέρουν ο ένας τον κωδικό του άλλου. Αν αλλάξουν οι συνήθειες και οι συμπεριφορές γύρω από το τηλέφωνο, κάτι δεν πάει καλά.  Ο Aaron εξηγεί: «Αν ο σύντροφος αλλάξει κωδικό ή αν αρχίσει να παίρνει το τηλέφωνο όπου και αν πηγαίνει, αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να σας απατά». Παρατηρήστε πως αφήνουν το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιούν. Αν το αφήνουν με την οθόνη προς τα κάτω, ίσως να κρύβουν κάτι.
  • Σας μιλούν λιγότερο για την ημέρα τους. Ένας άπιστος σύντροφος μπορεί ν’ αρχίσει να σας αποφεύγει, είτε επειδή νιώθει τύψεις, ή επειδή είναι ευκολότερο να αποφύγουν να σας πουν ψέματα. Αν νιώσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να σας αποφεύγει και δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα μαζί σας, αν έχει σταματήσει να σας μιλάει για την ημέρα του, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Οι σύντροφοι που απιστούν, αποφεύγουν να μιλούν για την ημέρα τους, ή μιλούν λιγότερο, επειδή είναι δύσκολο να χειριστείς την απιστία. Είναι αδύνατον να θυμάσαι τόσα ψέματα και μπορεί κάποια στιγμή να σε πιάσουν, εξηγεί ο Aaron.
  • Αλλαγές στη σεξουαλική διάθεση. Η λίμπιντο του συντρόφου μπορεί ν’ αλλάξει για πολλούς λόγους, άρα αυτό δεν είναι πολύ αξιόπιστο σημάδι της απιστίας, μπορεί όμως να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.  Σύμφωνα με τον Aaron: «Οι άπιστοι δεν κάνουν πολύ σεξ στο σπίτι, επειδή έχουν άλλον ερωμένη / εραστή, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάνουν σεξ επειδή αισθάνονται τύψεις και χρησιμοποιούν το σεξ ως τρόπο να κρύψουν την απιστία. Μπορεί επίσης, να παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να κάνει καινούργια πράγματα στο σεξ, τα οποία δεν έκανε πριν».
  • Γίνονται αρνητικοί προς τον / τη σύντροφο: Ξέρουν ότι η απιστία είναι λάθος, και επειδή εκείνοι νιώθουν καλά, προκαλείται ένταση και άγχος που πρέπει να δικαιολογήσουν. Διοχετεύουν στον σύντροφο την ένταση από τη σύγκρουση που βιώνουν. Ίσως προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι εσείς είστε το πρόβλημα και ίσως αρχίσουν να σας ασκούν κριτική, από το πουθενά. Από ασήμαντες αφορμές, όπως το ότι δεν βγάλατε τον σκύλο βόλτα ή ότι δεν πλύνατε τα πιάτα, θα κάνουν ολόκληρο ζήτημα. Αν δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι μπορεί να σας απατούν

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου