Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 08, 2024

Παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον αέρα ότι έχει λευχαιμία: «Είναι ένα σοκ, δύσκολο να το πω»


 Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε, πριν από λίγες ώρες, η Edwina Bartholomew η οποία και θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την μάχη που καλείται να δώσει με την λευχαιμία.


Κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στο αυστραλιανό δίκτυο Channel 7, η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση στους τηλεθεατές

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στα social media, η Edwina Bartholomew ανέφερε ότι «έχω διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που αποτελεί σοκ και δύσκολο να το παραδεχθώ. Πρόκειται για χρόνια μυελογενή λευχαιμία, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια καθημερινή δόση φαρμακευτικής αγωγής»

«Αν προσέξω την υγεία μου, θα είμαι καλά, γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερή. Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες ή και πιο δύσκολες καταστάσεις και βγήκατε πιο δυνατοί. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω κι εγώ», πρόσθεσε με αποφασιστικότητα.


Κλείνοντας, η παρουσιάστρια έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στους τηλεθεατές του Channel 7, υπογραμμίζοντας: «Σας παρακαλώ, φροντίστε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε τακτικά με τον γιατρό σας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου