Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 12, 2024

ΗΠΑ: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τα σκουλαρίκια της Κάμαλα Χάρις – «Είχε βοήθεια απ’ έξω»

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι “τσάκωσαν” την Κάμαλα Χάρις να χρησιμοποιεί μυστικό ακουστικό κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στο ABC και θυμήθηκαν τις παλαιότερες δηλώσεις της ότι τα

ακουστικά τύπου Bluetooth αποτελούν «κίνδυνο για την ασφάλεια».


Οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν σχεδόν αμέσως μετά το καταστροφικό για τον Τραμπ ντιμπέιτ, αναφέρουν ότι η αντιπροεδρος των ΗΠΑ φορούσε, στην διάρκεια της τηλεμαχίας σκουλαρίκια, που στην πραγματικότητα ήταν ασύρματα ακουστικά. Έτσι είχε βοήθεια απ’ έξω, από ομάδα συμβούλων της ίσως, και αυτό ήταν καταλυτικό στο να νικήσει τον αντίπαλό της στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον Ρεπουμπλικανό, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι επικριτές της Χάρις ισχυρίστηκαν ότι οι χρυσές μαργαριταρένιες θηλιές – τις οποίες η 59χρονη Χάρις, έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν και πιστεύεται ότι είναι από το Tiffany’s – είναι στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι έξυπνων ακουστικών σκουλαρικιών που σχεδίασε η γερμανική νεοφυής εταιρεία NOVA. Η μόνη ομοιότητα μεταξύ των δύο σετ σκουλαρικιών φαίνεται να είναι ότι και τα δύο διαθέτουν ένα μαργαριτάρι.

 Η Χάρις και ο 78χρονος Τραμπ ήρθαν αντιμέτωποι σε μια έντονη αντιπαράθεση την Τρίτη για πρώτη -και ενδεχομένως τελευταία- φορά πριν από τις εκλογές. Στην αναμέτρηση η αντιπρόεδρος  «χτύπησε» τον πρώην προεδρο για την οικονομική του πολιτική, την άρνησή του να παραδεχτεί την ήττα του στις εκλογές του 2020, ακόμη και για τον κόσμο που ο ίδιος λέει ότι κατακλύζει τις συγκεντρώσεις του.

Ο Τραμπ, ο οποίος βρέθηκε σε αχαρτογράφητα νερά, ότι είπε ότι οι μετανάστες τρώνε κατοικίδια ζώα και εκτελούν μωρά  αντεπιτέθηκε στοχεύοντας στα πεπραγμένα των Δημοκρατικών σε θέματα μετανάστευσης και πληθωρισμού.

Ένας λογαριασμός στο X με την ονομασία The Maverick Approach, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μια “εναλλακτική πηγή ειδήσεων”, είναι αυτός που βασικά προωθεί έντονα τη θεωρία συνωμοσίας των ακουστικών.

«Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα με αυτή τη συζήτηση», έγραψε ο λογαριασμός στο Twitter. «Είπα στον εαυτό μου ότι την τάιζαν με το τι έπρεπε να πει κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ και το προαίσθημά μου ήταν σωστό. Η Nova είναι τα πρώτα και μοναδικά ασύρματα ακουστικά σκουλαρίκια στον κόσμο. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Ο λογαριασμός μοιράστηκε μια φωτογραφία της Harris κατά τη διάρκεια του χθεσινού διαγωνισμού, στην οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα σκουλαρίκια της. Μοιράστηκε επίσης έναν σύνδεσμο για τα σκουλαρίκια NOVA H1 Audio Earrings, τα οποία φέρονται να είναι τα «πρώτα ακουστικά με κλιπ στον πλανήτη».

Η σελίδα kickstarter που προωθεί την τεχνολογία λέει ότι τα σκουλαρίκια τοποθετούνται στους λοβούς των αυτιών και μπορούν να «προβάλλουν ήχο από το εσωτερικό του μαργαριταριού κατευθείαν στο κανάλι του αυτιού σας». «Δύο μικροσκοπικά μικρόφωνα υψηλής ποιότητας είναι ενσωματωμένα σε κάθε σκουλαρίκι παρέχοντας στον χρήστη κρυστάλλινες τηλεφωνικές κλήσεις και ακύρωση του θορύβου από τον άνεμο», αναφέρει η διαφήμιση.

«Αυτά τα σκουλαρίκια είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ενσωματωμένα σε αληθινά μαργαριτάρια για να σας παρέχουν μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις και ψηφιακούς βοηθούς όλη την ημέρα».

Τα σκουλαρίκια NOVA H1, τα οποία πωλούνται στη λιανική προς περίπου 625 δολάρια, είναι διαθέσιμα σε χρυσό χρώμα, αλλά κατά τα άλλα δεν μοιάζουν με τα σκουλαρίκια που φορούσε η αντιπρόεδρος Χάρις το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την Mailonline.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου