Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2024

Καμίλα: Οι αποκαλύψεις του γιου της για τον βασιλιά Κάρολο και τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

 

Ο γιος της βασίλισσας Καμίλα περιέγραψε τον Κάρολο ως “σπουδαίο

και σκληρό άνδρα” -καθώς ο βασιλιάς συνεχίζει την θεραπεία του για τον καρκίνο- αλλά παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να “μείνει έξω” από τη διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.


Ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς, 49 ετών, ο οποίος ζει στο Δυτικό Λονδίνο, εκστασιάστηκε για τον πατριό του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο. Μιλώντας στη βρετανική Vogue, ο Τομ, ο οποίος γράφει για φαγητά και τρόφιμα – και ο οποίος έχασε την εκλιπούσα φίλη του Alice Procope από καρκίνο το 2021- εξήγησε πως ο βασιλιάς Κάρολος κάνει την “καλύτερη δυνατή θεραπεία”.

Είπε: «Ο καρκίνος, είναι πραγματικά ένας μπά…..ος. Ο βασιλιάς έχει την καλύτερη θεραπεία. Είναι ένας σπουδαίος και σκληρός άνθρωπος, και πρέπει να συνεχίσει να το αντιμετωπίζει”. Ωστόσο, ο πατέρας δύο παιδιών αναγνώρισε ότι είναι “ανησυχητικό” να βλέπεις κάποιον να περνάει θεραπεία για τον καρκίνο.

Ως εκ τούτου, ο θετός γιος του βασιλιά -του οποίου το νέο βιβλίο Cooking & The Crown κυκλοφορεί αύριο- λέει ότι συναντά τακτικά τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας και ανταλλάσσουν πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου.

Αναφερόμενος στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο Τομ πρόσθεσε: “Τους λατρεύω απόλυτα και τους δύο”. Επιπλέον, ο γιος της βασίλισσας δήλωσε ότι “κρατιέται μακριά” από τη διαμάχη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. Πρόσθεσε: “Απλά θέλεις να είναι όλοι ευτυχισμένοι”.

Η διαμάχη Ουίλιαμ-Χάρι

Στο βιβλίο του Spare, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του  Ουίλιαμ ότι του επιτέθηκε σωματικά σε έναν καβγά για τη Μέγκαν και ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του και ο πατέρας τους τον αντιμετώπισαν μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου “σαν να αποζητούσαν καβγά”.  Στα τέλη του περασμένου μήνα, τα δύο αντιμαχόμενα αδέλφια παραβρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους λόρδου Fellowes στο Νόρφολκ.

Παρά τις ελπίδες για «απόψυξη» των σχέσεών τους, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι οι δύο πρίγκιπες έδειχναν να “κρατούν τις αποστάσεις τους”, δεν μιλούσαν ο ένας στον άλλο και “κάθισαν χωριστά στο πίσω μέρος της εκκλησίας της Αγίας Μαρίας, αφού έφτασαν πολύ διακριτικά”.  Ο λόρδος Fellowes, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα, ήταν παντρεμένος με τη λαίδη Jane Spencer, αδελφή της μητέρας του Harry και του William, της Diana, και ήταν ο προσωπικός γραμματέας της εκλιπούσας βασίλισσας.

Είχαν εγερθεί ερωτήματα σχετικά με το αν ο Χάρι θα ενημέρωνε την χαρτόδετη έκδοση του βιβλίου του, με ένα νέο κεφάλαιο – υπό το πρίσμα της διάγνωσης του καρκίνου του βασιλιά και των συνεχιζόμενων οικογενειακών εντάσεων – τους τελευταίους 12 μήνες. Όμως το γεγονός ότι επέλεξε να μην προσθέσει κάτι στις αποκαλύψεις μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους ως μια προσπάθεια να εξομαλύνει τις οικογενειακές διαταραχές.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι ήταν μαζί ήταν στην στέψη του βασιλιά – πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Ωστόσο, κάθισαν χωριστά και δεν φωτογραφήθηκαν μαζί. Πριν από αυτό, είχαν φωτογραφηθεί για τελευταία φορά μαζί στην κηδεία της εκλιπούσας βασίλισσας το 2022.

Ο Τομ Πάρκερ

Τον Μάρτιο του 2021, ο Tom Parker Bowles έχασε τη φίλη του Alice Procope από καρκίνο. Ένας εκ των έσω πληροφοριοδότης δήλωσε στο Eden Confidential της Daily Mail ότι, εν μέρει λόγω του Covid, η διάγνωση του καρκίνου της μητέρας τριών παιδιών δεν έγινε μέχρι τον περασμένο Αύγουστο “όταν ήταν πια πολύ αργά”.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή ανέφερε ότι ο Tom είχε μείνει συντετριμμένος μετά το θάνατο της κοπέλας με την οποία ήταν μαζί δύο χρόνια. Ο φίλος του δήλωσε: “Ο Tom ήταν ευτυχισμένος με την Alice και είναι συντετριμμένος που η ζωή μπορεί να είναι τόσο σκληρή”.

Στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, ο Tom είχε δεχτεί πολλά δηκτικά σχόλια για τους γονείς του, ιδίως για τη μακρά σχέση της Camilla με τον Κάρολο και την επίδρασή της στην Diana. Το 2018, μετακόμισε από το σπίτι στο Shepherd’s Bush που μοιραζόταν με τη συγγραφέα μόδας σύζυγό του Sara Buys και τα δύο τους παιδιά μετά από 12 χρόνια γάμου.

Ο Tom, του οποίου ο πατέρας Andrew Parker Bowles είναι ο πρώτος σύζυγος της Camilla, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι “πάντα λάτρευε” τον βασιλιά Κάρολο. Είχε δηλώσει παλαιότερα: “Το μόνο που σε νοιάζει για τους γονείς σου είναι να είναι ευτυχισμένοι και η μητέρα μου είναι εξαιρετικά ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή. Πάντα λάτρευα τον πατριό μου- ήταν πάντα ένας ευγενικός και καλός και αξιαγάπητος άνθρωπος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου