Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2024

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο δύο υπάλληλοι καθαριότητας έπειτα από έκρηξη μπαταρίας αυτοκινήτου μέσα σε κάδο

Δύο εργαζόμενες στην υπηρεσία καθαριότητας του Ρεθύμνου

τραυματίστηκαν, όταν μπαταρία αυτοκινήτου που κάποιοι είχαν πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης έσκασε μπροστά τους, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα και τραυματισμό στο πρόσωπο και τα μάτια.


Το περιστατικό, σύμφωνα με το goodnet.gr, συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, όταν το απορριμματοφόρο εκτελούσε το δρομολόγιο στην περιοχή του Πλατανιά, για την συλλογή της ανακύκλωσης.

 Οι δύο εργαζόμενες μετέφεραν τον κάδο προς το απορριμματοφόρο προκειμένου να αδειάσουν το περιεχόμενο, χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιοι είχαν πετάξει εντός του κάδου, αντί για ανακύκλωση όπως προβλέπεται για τους μπλε κάδους, μια μπαταρία αυτοκινήτου.

Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία της αποκομιδής εντός του απορριμματοφόρου, η μπαταρία «έσκασε» μπροστά τους, με αποτέλεσμα το υγρό που περιέχει, να καταλήξει στα πρόσωπα των εργαζομένων και να τους προκαλέσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και τραυματισμό στο πρόσωπο και τα μάτια.


Και οι δύο εργαζόμενες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένουν για παρακολούθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου