Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 10, 2024

Ηρακλής Κομπαχίτζε: Εξαιρετικά εξωφρενική η κριτική της ΕΕ για την "ιδεολογία" ΛΟΑΤΚΙ+...

 

Νίκος Κλειτσίκας

Ο Ηρακλής Κομπαχίτζε, πρωθυπουργός της Γεωργίας, χαρακτήρισε την κριτική της...Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον νόμο που απαγορεύει την προπαγάνδα/προώθηση της "ιδεολογίας" ΛΟΑΤΚΙ+, ως «εξαιρετικά εξωφρενική».


Ο νέος νόμος που ψήφισε το κοινοβούλιο της Γεωργίας (5 Σεπτέμβρη 2024 ➥ Ευρωπαϊκή καταδίκη της Γεωργίας! Αρνείται νόμο για γάμους ομοφυλόφιλων...) δυσαρέστησε κι εξόργισε την λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση", καθόσον «υπονομεύει τα θεμελιώδη δικαιώματα του λαού της Γεωργίας».


Η "μεγάλη 'δημοκρατική' ευρωπαϊκή οικογένεια" παρεμβαίνει και μάλιστα επιθετικά στο δικαίωμα της Γεωργιανής Βουλής να νομοθετεί και θεωρεί "θεμελιώδες δικαίωμα του λαού της Γεωργίας την προώθηση της ομοφυλοφιλίας".
"Ευγενική" κι αξιοπρεπής η απάντηση του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της Γεωργίας, Ηρακλή Κομπαχίτζε: «Εξαιρετικά εξωφρενική η κριτική της ΕΕ.
Για εμάς Ευρώπη σημαίνει παραδοσιακές αξίες, χριστιανικές αξίες κι αν κάποιος θέλει να παρουσιάσει την Ευρώπη διαφορετικά, αυτό είναι κατηγορηματικά απαράδεκτο για εμάς»!






Μπορούμε να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί στην αποικία "Ελλάδα", αν η ελληνόφωνη βουλή δεν είχε υπερψηφίσει και μάλιστα με "εθνική" ενότητα τα δικαιώματα, γάμους, τεκνοθεσίες ομοφυλόφιλων; Τι μισθούς θα είχαν λαμβάνει τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς και το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό αν είχαν αρνηθεί την ψήφιση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων;

Επίκαιροι όσο ποτέ οι ομοφοβικοί φασίστες Ένγκελς & Μαρξ: "Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!" 



«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...» Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των ΗΠΑ... 31 Μάρτη 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου