Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 10, 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έλαμπε από χαρά στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για το τέλος των χημειοθεραπειών

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έλαμπε από χαρά σήμερα, καθώς εθεάθη για

πρώτη φορά από τότε που η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία της, αλλά αποκάλυψε ότι “υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσει”.


Αίσθηση προκάλεσε επίσης ότι ο πρίγκιπας ήταν σήμερα μόνος, ενώ σε φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να είναι με την πριγκίπισσα Κέιτ. Και αυτό γιατί συμπληρώνονται δύο χρόνια, που βασιλιάς Κάρολος, μετά τον θάνατο της μητέρας του Ελισσάβετ, απέδωσε στον Χάρι και στην Κέιτ τοις τίτλους του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο Ουίλιαμ, 42 ετών, ο οποίος είχε και πάλι γένια, έδειχνε ενθουσιασμένος καθώς συναντήθηκε με θαυμαστή του έξω από ένα σχολείο στο Llanelli, στη δυτική Ουαλία. Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας περίμεναν στους 16 βαθμούς Κελσίου για να δείξουν την αγάπη τους στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 

Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά επί ώρες έξω από το σχολείο Swiss Valley στο Llanelli της δυτικής Ουαλίας για να υποδεχτεί τον μελλοντικό βασιλιά. Η Aleena Haider, 30 ετών, καρδιολόγος στο νοσοκομείο Hammersmith, ταξίδεψε 350 χιλιόμετρα, από το Λονδίνο για να δει τον πρίγκιπα. Μεγάλωσε στο Swiss Valley και ήταν μαθήτρια του σχολείου, ενώ η μητέρα της εξακολουθεί να ζει σε κοντινή απόσταση.

Η Aleena δήλωσε: «Είναι ένα αίσθημα υπερηφάνειας που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έρχεται να δει το σχολείο. Είναι ωραίο να υπάρχει αναγνώριση για τους δασκάλους και τους γονείς που το κάνουν ένα τόσο ωραίο μέρος. ‘Όλοι μας αγαπούσαμε και την Νταϊάνα».

Ο Barry Wilkins, 54 ετών, μεταφορέας, τοποθέτησε ένα γιγαντιαίο άγαλμα δράκου στο μπροστινό του γκαζόν για να καλωσορίσει τον πρίγκιπα. «Χαίρομαι τόσο πολύ που η Κέιτ γίνεται και πάλι καλά, χαίρομαι για την οικογένειά τους. «Ο Ουίλιαμ είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας μας, οπότε ήθελα να δείξω την υποστήριξή μας με τον δράκο».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο Swiss Valley πριν συναντήσει τα πληρώματα του Υπηρεσίας Αεροδιακομιδών της Ουαλίας, και στη συνέχεια την τοπική ομάδα ράγκμπι του Llanelli, τους Scarlets.

Κατά την παραμονή του στο Llanelli, ο Ουίλιαμ συναντήθηκε με μαθητές, γιόρτασε τον τοπικό πολιτισμό και τον αθλητισμό και ασχολήθηκε με ζητήματα που άπτωνται κατά πολύ των ενδιαφερόντων του.

Στο δημοτικό σχολείο Swiss Valley Community, ο Ουίλιαμ συνάντησε μαθητές που συμμετείχαν στο Urdd Eisteddfod 2024, ένα φεστιβάλ διάρκειας μιας εβδομάδας αφιερωμένο στον εορτασμό της ουαλικής γλώσσας και του πολιτισμού. Παρακολούθησε μια παρουσίαση των συμμετοχών του σχολείου πριν συνομιλήσει με τους καλλιτέχνες και τους δασκάλους τους για να ακούσει περισσότερα για τον αντίκτυπο του φεστιβάλ. Ένας από αυτούς τους νέους ήταν η Ruby Davies, 10 ετών, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό απαγγελίας για τους μαθητές της ουαλικής γλώσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου