Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 06, 2024

Αιματηρή Σύρραξη για… μια Συκιά στην Άρτα!


 Άρτα – Μια σύρραξη που δύσκολα θα ξεχαστεί αναστάτωσε την ήσυχη ορεινή περιοχή της Άρτας, όταν δύο γυναίκες, μια 81χρονη κουνιάδα και η 69χρονη νύφη της, κατέληξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με τραύματα, εξαιτίας μιας συκιάς που έμελλε να γίνει η σπίθα ενός απίστευτου οικογενειακού καυγά.

Το πρωτοφανές περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr εκτυλίχθηκε όταν οι δύο γυναίκες άρχισαν να λογομαχούν έντονα για το αν η συκιά που βρισκόταν στα σύνορα της κοινής τους περιουσίας ανήκε στην μία ή στην άλλη. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή διαφωνία, γρήγορα κλιμακώθηκε σε άγρια συμπλοκή με… φόντο τα σύκα!

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς οι δύο γυναίκες άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται και να χτυπούν η μία την άλλη, μετατρέποντας το οικογενειακό δράμα σε ένα θρίλερ. Η 81χρονη κουνιάδα υπέστη τραύματα στο κεφάλι, ενώ η 69χρονη νύφη φέρει εκδορές στο πρόσωπο.

Και οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αφού συνήλθαν από την αρχική ένταση, κατέθεσαν αλληλομηνύσεις αλλά τελικά συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Μέσα σε όλα αυτά, κανείς ακόμα δεν έχει καταφέρει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα: Σε ποια ανήκει τελικά η συκιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου