Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 11, 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Υποστήριξε την Κάμαλα Χάρις λίγα λεπτά μετά το debate – «Έκανα την επιλογή μου»


 Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε μέσω Instagram αμέσως μετά το debate ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω», υπογράφοντας «άτεκνη γατομάνα» — αυτό το τελευταίο βέλος είχε στόχο τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.


Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, και ο αριθμός τους πλησίαζε γοργά τα τρία εκατομμύρια πριν από λίγο.


Η 35χρονη συνέχισε να επαινεί την αντιπρόεδρο για το ότι είναι «ένας σταθερός, ταλαντούχος ηγέτης και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σε αυτή τη χώρα εάν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος».


«Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε και τις θέσεις που παίρνουν αυτοί οι υποψήφιοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο», είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου