Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 29, 2024

Το πιο hot spot στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή είναι ένα παλιό πάρκινγκ ‑ Ποτά και πλαστικές καρέκλες στο σκηνικό

Mήπως τελικά γυρνάμε στα απλά και καθημερινά, αφήνοντας πίσω την όποια πολυτέλεια;

Στη Νέα Υόρκη, το πιο αναπάντεχο hot spot αυτή τη στιγμή είναι το Time Again, ένα μπαρ που έχει μεταμορφώσει ένα πάρκινγκ στη Chinatown σε σημείο συνάντησης για όσους ξέρουν πού «είναι η φάση τώρα». Αν όμως δεν σας αρέσει η πλαστική καρέκλα, μην επιχειρήσετε να το επισκεφθείτε.



Πρόκειται για έναν εναλλακτικό χώρο που αποπνέει DIY αισθητική με πλαστικές καρέκλες, στοίβες από κουτάκια Tecate και κρασιά των 9 δολαρίων που σερβίρονται σε ποτήρια με καλαμάκια.

Το σκηνικό είναι απλό, σχεδόν πρόχειρο, με σκουριασμένα δάπεδα και νέον φώτα να στολίζουν το χώρο, αλλά αυτό το χαλαρό vibe είναι που προσελκύει κόσμο που θέλει να χαλαρώσει, να συνομιλήσει και να «δείξει ότι δεν νοιάζεται».

Στον εξωτερικό χώρο με τις μικροσκοπικές πλαστικές καρέκλες, μαζεύονται όλοι για να χαζέψουν το πλήθος, ενώ κατά διαστήματα φιλοξενούνται food pop-ups για όσους θέλουν να τσιμπήσουν κάτι.

Αν δεν προτιμάς τον εξωτερικό χώρο, μπορείς να απολαύσεις prosciutto στο εσωτερικό, ακούγοντας κλασικά κομμάτια όπως Nate Dogg και παρακολουθώντας τον χρόνο να περνάει κάτω από ένα ψηφιακό ρολόι Y2K στην είσοδο.

Αν ψάχνεις για αυθεντικό Νεοϋορκέζικο vibe του σήμερα, το Time Again είναι ο προορισμός που πρέπει να επισκεφτείς. Φυσικά μπορείς να πας και αλλού, δεν σε δεσμεύουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου