Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2024

Φενέρμπαχτσε: Παλαίμαχος πυροβολήθηκε μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της στo Europa League

Ένα τραγικό γεγονός από την Τουρκία συγκλονίζει το κοινό, καθώς ο πρώην

ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής, Σερχάτ Ακίν, αποκάλυψε μέσω των social media ότι δέχθηκε πυροβολισμό λίγο μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή της πρεμιέρας του Europa League.


Παρά το θετικό ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου νίκησε την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-1, το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από την σοβαρή επίθεση εναντίον του 43χρονου πρώην αθλητή.

Ο Ακίν, ο οποίος αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με τη φανέλα των “Καναρινιών” και πλέον εργάζεται ως τηλεοπτικός αναλυτής, έπεσε θύμα επίθεσης μετά την εκπομπή που αφορούσε τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό του μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ματωμένου ποδιού του, συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν “Φενέρμπαχτσε”».

 Παρότι η κατάσταση του Ακίν δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνη για τη ζωή του, οι αρχές στην Τουρκία βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή και διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες του συμβάντος και να εντοπίσουν τους δράστες. Οι λεπτομέρειες για τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου