Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 11, 2024

Βίντεο: Oδηγός παρέσυρε πεζό με το όχημά του για δεκάδες μέτρα – Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας λίγο έξω από το Λονδίνο στη Βρετανία, όπου οδηγός παρέσυρε πεζό με το όχημά του για δεκάδες μέτρα

Στο βίντεο που έχει τραβήξει ένας άλλος οδηγός και έχει διάρκεια λίγο παραπάνω από μισό λεπτό φαίνεται δύο άνδρες, ο ένας οδηγός ενός μαύρου SUV, να έχουν μια αρκετά έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

ΟΔΗΓΟΣ

Για άγνωστη αιτία οι δύο οδηγοί καταφέρονται λεκτικά, στην αρχή, ο ένας εναντίον του άλλου. Έπειτα από λίγο, ο οδηγός του μαύρου οχήματος μπαίνει στο αμάξι και ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Ο έτερος οδηγός παραμένει μπροστά στο όχημα, μη επιτρέποντάς του να φύγει, ενώ καταγράφει τον άνδρα που μπαίνει στο μαύρο SUV.

ΟΔΗΓΟΣ

Τον πήρε… μαζί του

Ξαφνικά, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου κάνει αρχικά έναν ελιγμό και στη συνέχεια αρχίζει την πορεία του με τον άλλον άνδρα να βρίσκεται… απλωμένος στο καπό του κινούμενου οχήματος. Η πορεία τους φαίνεται να είναι διάρκειας αρκετών δευτερολέπτων με με την απόσταση που διανύουν με αυτόν τον… πρωτότυπο τρόπο να είναι αρκετών δεκάδων μέτρων.

ΟΔΗΓΟΣ

Πάντως, το περιστατικό έχει καταγραφεί και από άλλον οδηγό, ο οποίος βρισκόταν με το όχημά του πίσω από το μαύρο 4χ4, όπου έχει αποτυπωθεί όλο το σκηνικό.


Σύμφωνα με τις Αρχές, που κατέγραψαν το περιστατικό, ο άνδρας που βρέθηκε στο καπό του μαύρου αυτοκινήτου ήταν μάλλον οδηγός μηχανής, που ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό του μαύρου αυτοκινήτου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου