Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2024

Survivor 2024 – Spoiler (17/9): «Όλοι έχουμε τα όρια μας» – Οι εντάσεις ξεκίνησαν στο ριάλιτι

 

«Κανείς δεν άναψε το δικό μου φυτίλι» με αυτή την ατάκα της Κάτιας ξεκινά το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί απόψε (17/9) και το σίγουρο είναι ότι οι… φυτιλιές έχουν ήδη μπει και όπως μας έχει συνηθίσει το ριάλιτι επιβίωσης η ατμόσφαιρα είναι “εκρηκτική”.

«Θα μπορούσα να την σώσω…» ακούγεται να λέει άλλη παίκτρια στην κάμερα. «Είμαστε λίγες ημέρες εδώ και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν κλίκες» αποκαλύπτει τρίτη διαγωνιζόμενη.

Ο Γιώργος Λιανός χτυπά το καμπανάκι για να ξεκινήσει το αγώνισμα και τότε οι τσακωμοί αρχίζουν…

Τώρα να φωνάζουμε ο ένας στον άλλον στην ομάδα μας, δεν το θεωρώ καθόλου ωραίο» λέει μια παίκτρια στον παρουσιαστή με εκείνον να την ρωτά ποιος φώναξε. H Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζει την Γεωργία και εκείνη απαντά ότι έχει ξενερώσει με την ομάδα της. «Όλοι έχουμε τα όρια μας» σχολιάζει η παίκτρια. «Θεωρώ ότι δεν είναι για αυτό το παιχνίδι» λέει άλλη παίκτρια, με άλλον Survivor να σχολιάζει ότι είναι 50 ετών.

Τα συντροφικά «μαχαιρώματα» ξεκίνησαν στο Survivor και ακόμα δεν είδαμε τίποτα όπως φαίνεται.

Δείτε το trailer για το Survivor (17/9)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου