Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 19, 2024

Survivor: «Αν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης, που είναι λόγος απόταξης» λέει αντιστράτηγος εν αποστρατεία για την Γεσθημανή

 

Aναταραχή φαίνεται πως έχει προκαλέσει η συμμετοχή της υπαξιωματικού των Ειδικών

Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Γεσθημανής Κουτούζογλου, στο Survivor.


Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες να διατάξει ΕΔΕ, η οποία θα αφορά δύο θέματα. Το πρώτο έχει να κάνει με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από τον ελληνικό στρατό. Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την κανονική άδεια την οποία έχει λάβει και αποφορά την απουσία της από τη χώρα και το ταξίδι της στο εξωτερικό.

Τι ανέφερε για το θέμα ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης, μιλώντας στην εκπομπή για την υπόθεση της Γεσθημανής Κουτούζογλου, τόνισε πως σε περίπτωση που δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης και αυτό θα είναι λόγος απόταξης.


«Για να πάρει κάποιος άδεια άνευ αποδοχών πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με κατάθεση δικαιολογητικών, όχι για να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι» ανέφερε ο κ. Τζούμης. «Εάν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης, είναι ένας λόγος απόταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου