Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2024

Survivor: Ξεσπά η οικογένεια της Γεσθημανής Κουτούζογλου - «Τα μέσα δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν»

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Γεσθημανής Κουτούζογλου για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα της συμμετοχής της στο Survivor

Αναταράχη έχει προκαλέσει η συμμετοχή της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Γεσθημανής Κουτούζογλου, στο Survivor.






Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΓΕΣ αναμένεται να διατάξει Πειθαρχικό Έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχει πάρει άδεια για τη συμμετοχή της στο Survivor και το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το ζήτημα της συμμετοχής της Γεσθημανής Κουτούζογλου στο ριάλιτι επιβίωσης, η οικογένειά της, μέσω δικηγόρου, προχώρησε σε μία ανακοίνωση «κόλαφο», κατα την οποία καταδικάζει την διαχείριση του θέματος από τα κανάλια, επισημαίνοντας ότι η κρίσης περί νομιμότητας των ενεργειών της κυρίας Κουτούζογλου ανήκει αποκλειστικά στο αρμόδιο όργανο και όχι στα μέσα ενημέρωσης.


Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, τονίζεται ότι η Γεσθημανή Κουτούζογλου έχει υπηρετήσει με ζήλο και αφοσίωση την πατρίδα της και η πολυετής προσφορά της αποτελούν μαρτυρία της ακεραιότητας και του ήθους της.
Η αναλυτική ανακοίνωση της οικογένειας της Γεσθημανής Κουτούζογλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου