Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 13, 2024

Το… ένοχο μυστικό της παραλίας όπου γυρίστηκε το τελευταίο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Στέκι γυμνιστών, διεστραμμένων και swingers»

 

Έντονη συγκίνηση προκάλεσε παγκοσμίως το βίντεο, στο οποίο η Κέιτ Μίντλετον έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, ανακοίνωσε ότι τελείωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών.

Το σκηνικό στο οποίο γυρίστηκε το βίντεο δείχνει πραγματικά ονειρεμένο και ειδυλλιακό, όμως όπως αποδεικνύεται το πριγκιπικό ζεύγος υπέπεσε – μάλλον εν αγνοία του – σε γκάφα ολκής.
Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η παραλία του Χόλκαμ που επιλέχτηκε για να γυριστούν πλάνα του βίντεο, είναι «στέκι γυμνιστών, σεξουαλικά διεστραμμένων και αποτελεί πεδίο για σεξουαλικές ανταλλαγές συντρόφων.

Χαρακτηριστική φωτογραφία από το βίντεο

ΖΕΥΓΟΣ

Διαδικτυακή εκστρατεία

Πράγματι, ξεκίνησε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2010 για την πλήρη απαγόρευση των γυμνιστών και διαφόρων διεστραμμένων, αφού παραθεριστές και ντόπιοι ανέφεραν στο Facebook ότι τους είχαν κάνει πρόταση για σεξ στους ίδιους αμμόλοφους, όπου η οικογένεια της Ουαλίας επιλέγει για να γιορτάσει τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής τους ζωής.

Η ταμπέλα με την ενημέρωση για τους γυμνιστές

ΤΑΜΠΕΛΑ

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ένας από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους ανέφερε στην διαδικτυακή ομάδα: «Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις μου στην παραλία μου έκαναν πρόταση άγνωστοι να συνευρεθούμε ερωτικά δύο φορές», προσθέτοντας ότι είχαν δει ανθρώπους να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους, καθώς και «άντρες που περπατούσαν και είχαν επιλέξει να… αυτοϊκανοποιούνται. Ο ίδιος χρήστης είπε πως το ανέφερε στους φύλακες και στην τοπική αστυνομία, αλλά «δεν έχει γίνει τίποτα».

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση καταλήγουν στο συμπέρασμα: «Η παραλία ήταν ένα υπέροχο μέρος για να πάτε, αλλά τώρα είναι απλώς ένα καταφύγιο για swingers και διεστραμμένους που δεν δέχονται το “όχι” για απάντηση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ίδιο σημείο είχαν γυριστεί και σκηνές από την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» με πρωταγωνίστρια την Γκουίνεθ Πάλτροου.

ΠΑΛΤΡΟΟΥ

Μετά την διαδικτυακή εκστρατεία που διεξήγαγαν οι κάτοικοι της περιοχής, τα αποτελέσματα ήταν μάλλον… μηδαμινά με τους γυμνιστές να επιλέγουν τη συγκεκριμένη παραλία τόσο για να περνάνε το χρόνο τους, όσο και για να πραγματοποιούν ορισμένες συναντήσεις τους. Μάλιστα, η βρετανική οργάνωση – που έχει στόχο την ένωση όλων των γυμνιστών στη χώρα – με το όνομα «Βρετανοί Γυμνιστές», έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν γίνεται να καταδικάζονται καθολικά οι γυμνιστές, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς «λίγων ατόμων με αρρωστημένα κίνητρα».

Ερωτικά όργια σε γιοτ

Το 2013 ξεκίνησε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Πολιτείας του Χόλκαμ με την οργάνωση «Βρετανοί Γυμνιστές», καθώς οι τοπικές αρχές ισχυρίζονταν ότι οι γυμνιστές βρίσκονταν εκεί παράνομα, καθώς η παραλία με τους δημοφιλείς αμμόλοφους είναι «ιδιωτική περιουσία».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι πλέον την παραλία προσεγγίζουν ιστιοπλοϊκά και κότερα, στα οποία επιβαίνουν swingers, που προωθούν την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, με αποτέλεσμα στα σκάφη αυτά συνήθως να γίνονται ερωτικά όργια, καθώς υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν τόσο μεταξύ των γυμνιστών, όσο και των σεξουαλικά διεστραμμένων που συχνάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε βίντεο της Κέιτ και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου