Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2024

Κέρκυρα: Ποινή κάθειρξης 12 ετών στον ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικη – «Kτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα’ σαι» του φώναζαν

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Θεσπρωτίας στον Ιερέα από την Κέρκυρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου κατά εξακολούθηση.


Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με τον Ιερέα της εκκλησίας στη Νότια Κέρκυρα, που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικη, έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η ξαφνική φυγή του Ιερέα από το χωριό το 2019 ενίσχυσε τις πληροφορίες ότι ο ίδιος ασελγούσε σε ανήλικη μέσα στην εκκλησία.

Μάλιστα, τότε, υπήρξαν απίστευτες εικόνες στην Κέρκυρα όπου ο Ιερέας  φυγαδεύτηκε από το δικαστήριο καθώς υπήρχε αγανακτισμένο πλήθος που τον περίμενε.

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα’ σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα.

Ο 60χρονος Ιερέας, με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, είχε τεθεί, σε αργία μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς μίας 16χρονης, σήμερα, ανήλικης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου