Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Οκτωβρίου 11, 2024

Κέρκυρα: Στο εδώλιο η μητέρα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη της – «Ζητάω δικαίωση για αυτά που πέρασα όταν ήμουν 12 χρόνων»

Στα δικαστήρια της Κέρκυρας στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον για την πολύκροτη υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, σύμφωνα με την οποία μια 27χρονη καταγγέλλει ότι η μητέρα της έφερνε άντρες στο σπίτι, οι οποίοι πλήρωναν για να την βιάζουν από τα 12 της χρόνια.

Η 27χρονη σήμερα γυναίκα κατηγορεί την ίδια την μητέρα της πως την εξέδιδε και μάλιστα από την ηλικία των μόλις 12 ετών, ενώ από την άλλη η μητέρα, αρνείται την κατηγορία και στρέφει τα βέλη της κατά της ίδιας της, της κόρης, λέγοντας πως πρόκειται για σενάριο που έπλασε το μυαλό της η 27χρόνη κοπέλα.


 Σύμφωνα με το Μega, η μητέρα υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να δώσει το κορίτσι της σε ίδρυμα, επειδή δεν μπορούσε να την μεγαλώσει και σήμερα η κόρη εκδικείται την μητέρα για αυτό τον εγκλεισμό της σε ίδρυμα.

Έχουν στραφεί η μία εναντίον της άλλης

Και οι δύο έχουν στραφεί η μία εναντίον της άλλης και δημόσια δείχνοντας πως το χάσμα δεν θα γεφυρωθεί εύκολα. Λίγο πριν την δίκη η κοπέλα μίλησε στο Mega αναφέροντας: «Ζητάω δικαίωση για όλα αυτά που έχω περάσει όταν ήμουν 12 χρόνων».

Μητέρα και κόρη σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες ενώπιων δικαστών μετά το βούλευμα που παρέπεμψε την μητέρα στο ακροατήριο του μεικτού ορκωτού. Εκεί ακούστηκαν και πάλι οι βαριές κατηγορίες, πως η μητέρα έφερνε άντρες να βιάζουν την μικρή για 50-100 ευρώ.

Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες 

Η μητέρα υπεραμύνθηκε της αθωότητας της, όπως άλλωστε έχει ήδη κάνει τις προηγούμενες μέρες μιλώντας στο Μega για την πολύκροτη υπόθεση.

«Είμαι αθώα, αρνούμαι τις κατηγορίες της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δίκη πήρε αναβολή για την Τρίτη στις 10:30 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου