Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε από την Seema Gets Baked, η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να μαγειρεύουν πιο εύκολα χωρίς την προσπάθεια που απαιτούν πολλά πιάτα. «Κρατάω πάντα μια συσκευασία με τορτίγιες καλαμποκιού και παναρισμένα φιλέτα ψαριού στην κατάψυξή μου για τέτοιες στιγμές», είπε η σεφ. Μπορείτε να ετοιμάσετε αυτό το πιάτο σε λιγότερο χρόνο απ’ όσο χρειάζεται για να ψηθούν στο φούρνο τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού. Αυτό το καθιστά ένα εύκολο και γρήγορο γεύμα με υπέροχη γεύση.
Συνταγή για σπιτικά Fish Tacos
Υλικά
- 8-10 παναρισμένα φιλέτα ψαριού
- 1 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα για τακό ή τριμμένο κύμινο
- 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας sriracha (σάλτσα τσίλι)
- 1 μικρή ντομάτα
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι
- 1 μικρή χούφτα κοριάνδρο
- 1 κομμάτι λευκό λάχανο
- Χυμός από 1 λάιμ
- 6-8 τορτίγιες καλαμποκιού
- Πικάντικη σάλτσα της επιλογής σας
Οδηγίες
- Τοποθετήστε τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού σε ένα ταψί, πασπαλίστε με λίγο λάδι, με τα καρυκεύματα για τακό και με λίγο αλάτι. Ψήστε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Εν τω μεταξύ, φτιάξτε τη σάλσα. Ψιλοκόψτε την ντομάτα, το κρεμμύδι και τον κοριάνδρο. Χρησιμοποιήστε ένα αποφλοιωτή για να ξεφλουδίσετε γρήγορα το λάχανο. Προσθέστε τα σε ένα μπολ με το χυμό λάιμ και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ανακατέψετε καλά με τα χέρια σας.
- Ανατέψτε τη μαγιονέζα και το sriracha ενώ ζεσταίνετε τις τορτίγιες καλαμποκιού στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Όταν τα παναρισμένα φιλέτα ψαριού είναι έτοιμα, σερβίρετε τα τακό σας με τη σάλσα, τη μαγιονέζα και άφθονη πικάντικη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου