Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Χειρουργήθηκε εκτάκτως ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, κινδύνευα με σηψαιμία»

Σε ζωντανή σύνδεση μέσα από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής (4/10), καθώς όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, απουσίαζε για ιατρικούς λόγους.

Αναλυτικά, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως υπεβλήθη εκτάκτως εχθές (3/10) σε χειρουργική επέμβαση λόγω μιας ανησυχητικής κύστης. Η ταλαιπωρία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν μεγάλη, όπως εξήγησε, επειδή όμως όλα πήγαν καλά με την υγεία του, ο ίδιος βγήκε με πολύ καλή διάθεση στον αέρα του Mega.

«Είναι δύσκολο να είμαι μακριά σας, αλλά αυτό που τράβηξα εχθές ήταν λίγο ζόρικο. Τέλος καλό, όλα καλά. Και εχθές ήταν δύσκολα τα πράγματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπως και η επέμβαση που έκανα μετά και ο τρόπος που έγινε. Ήταν επείγον γιατί εγώ δεν βάζω μυαλό… Έλεγα ότι δεν είναι τίποτα… Μου εξήγησαν ότι ήταν πολύ επείγον. Ήταν μία περίεργη κύστη που αν την άφηνα, μπορεί να είχα ισχυρές επιπτώσεις. Σας μιλάει έναν άνθρωπος, που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια. Μου είπε ο γιατρός, ότι αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα για σηψαιμία. Χθες έδινα μάχη να φύγω για να έρθω στην εκπομπή, και με κράτησαν με τα χίλια ζόρια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου