Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2024

Λίαμ Πέιν: Η «πολύ έντονη» διαφωνία με μυστηριώδη γυναίκα στο ξενοδοχείο λίγο πριν πεθάνει – «Θα σου δώσω 20.000 δολάρια»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις τελευταίες

στιγμές του διάσημου τραγουδιστή και πρώην μέλους των One Direction, Λίαμ Πέιν, πριν βρει τραγικό θάνατο έπειτα από πτώση περίπου 14 μέτρων, από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.


Σύμφωνα με την New York Post, το πρώην μέλος των One Direction εθεάθη να διαφωνεί με μια μυστηριώδη γυναίκα για χρήματα στο λόμπι του ξενοδοχείου του λίγο πριν πέσει στο κενό.

Ο 31χρονος Πέιν εθεάθη σε μια «πολύ τεταμένη» συζήτηση με την άγνωστη γυναίκα στο ξενοδοχείο Casa Sur στο Μπουένος Άιρες γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, δήλωσε ο Αμερικανός τουρίστας Michael Fleishmann στην εφημερίδα Buenos Aires Herald.

 «Θα σου δώσω 20.000 δολάρια»

«Θα σου δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους», φέρεται να έλεγε συνεχώς ο γνωστός τραγουδιστής.


Η γυναίκα μιλούσε ισπανικά, με τον διευθυντή του ξενοδοχείου να μεταφράζει τα λεγόμενά της στον Πέιν, δήλωσε ο Fleishmann. Ο τραγουδιστής «φάνηκε πολύ αναστατωμένος, ταραγμένος, λίγο άγριος και περπατούσε γρήγορα. Φαινόταν πολύ ενεργητικός», πρόσθεσε.


«Φαινόταν σαν να ήταν εξαιρετικά άβολα μαζί του και λίγο ανήσυχη», δήλωσε η μητέρα του Fleishmann, Toni. «Ήταν μόνο ο γιος μου, εγώ, ο Liam Payne, η γυναίκα και το προσωπικό. Ο διευθυντής προσπαθούσε να παρέμβει ευγενικά ή να τον ηρεμήσει. Υπήρχε ένα αίσθημα ανησυχίας στον χώρο».

Όταν οι Fleishmanns έφυγαν από το ξενοδοχείο λίγη ώρα αργότερα, είδαν τη γυναίκα με την οποία τσακωνόταν ο Πέιν έξω στο τηλέφωνο.

Λίαμ Πέιν Liam Payne

Το βράδυ εκείνης της ημέρας, ο Πέιν βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του ξενοδοχείου του.

Λίγες στιγμές πριν από τη μοιραία πτώση, ένας άλλος επισκέπτης φέρεται να άκουσε τον Πέιν να λέει: «Ήμουν σε ένα boy band… γι’ αυτό είμαι τόσο χάλια». Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου του Payne σε πλήρη ακαταστασία, με την τηλεόραση σπασμένη και τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών διάσπαρτα παντού.

Ο Payne – ο οποίος πάλευε με την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ στο παρελθόν – διαπιστώθηκε ότι πέθανε από πολλαπλά τραύματα που είχαν ως αποτέλεσμα μαζική εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου