Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2024

Φάρμα: Δοκιμασία σε ποταμό με έπαθλο σουβλάκι – Απόψε στις 21:00

Στο χθεσινό επεισόδιο της “Φάρμας” ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε

πως αυτή η εβδομάδα είναι «εβδομάδα ζευγαριών» και ότι στο τέλος της θα έχουμε διπλή αποχώρηση!


Η γαλάζια ομάδα κατάφερε, επιτέλους, να σπάσει το σερί των ηττών και κέρδισε για πρώτη φορά τη Δοκιμασία Ασυλίας.

Ο αρχηγός της πράσινης ομάδας, Παύλος Θεοφανίδης, υπέδειξε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη Κουμανάκο, ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε τη Μαρία Γιαννοπούλου για να αγωνιστούν μαζί στον Αχυρώνα. Η απόφαση του Βασίλη προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στην ομάδα, καθώς πολλοί περίμεναν να σεβαστεί την ψηφοφορία και να επιλέξει τη Φένια Τέρπου. 

Απόψε, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ο επιστάτης της Φάρμας, Αλέξανδρος Τζόρβας επισκέπτεται τις δύο ομάδες και αναλαμβάνει να ξυπνήσει τους αργοπορημένους farmers.


Αυτή τη φορά, αντί για αποστολή, τους έχει ετοιμάσει ένα σεμινάριο όπου θα εκπαιδευτούν στο άρμεγμα και στην παρασκευή τυριού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο τυρί;


Στην πράσινη ομάδα, οι σχέσεις είναι τεταμένες, με τις συζητήσεις γύρω από την επιλογή του δεύτερου μονομάχου να κυριαρχούν. Η Φένια και ο Βασίλης νιώθουν αποστασιοποιημένοι, μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν, ενώ ο Γιάννης Σταμέλος δεν δείχνει καμία διάθεση για συμφιλίωση, καθώς δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τη στάση των συμπαικτών του.

Η Δοκιμασία Επάθλου αποτελεί μια ευχάριστη διακοπή από τις εντάσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στον ποταμό Λάδωνα και τους καλεί να «σταθούν στο ύψος τους», καθώς θα χρειαστεί να ισορροπήσουν σε μια δοκό που βρίσκεται πάνω από το νερό.

Η δοκιμασία θα διεξάγεται σε γύρους και κάθε φορά ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα προσπαθεί να κρατηθεί περισσότερο από τον αντίπαλό του και να μην πέσει πρώτος στο νερό. Εκτός από το ομαδικό έπαθλο, ο παίκτης που θα κερδίζει τον πόντο σε κάθε γύρο, θα απολαμβάνει ένα λαχταριστό σουβλάκι!

Ποιοι παίκτες θα φάνε τα περισσότερα σουβλάκια και ποιοι θα κάνουν τις περισσότερες βουτιές στα παγωμένα νερά του ποταμού;

Δείτε εδώ το trailer του 11ου επεισοδίου της Φάρμας:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου