Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

ΗΠΑ: Δασκάλα αποκεφαλίστηκε από τον γιο της – Είχε αποφυλακιστεί 24 ώρες πριν από τον φόνο

Μία 49χρονη δασκάλα από την Αριζόνα των ΗΠΑ δολοφονήθηκε από

τον 25χρονο γιο της, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί 24 ώρες πριν τον φόνο.


Η 49χρονη αποκεφαλίστηκε και μαχαιρώθηκε πολλές φορές από τον γιο της πριν από το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της, το οποίο είχαν ετοιμάσει συγγενείς της. Όταν δεν εμφανίστηκε στο πάρτι συγγενείς της πήγαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον 25χρονο γιο της.

«Το θύμα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πάρτι, οπότε η οικογένεια έγινε καχύποπτη και πήγε στο σπίτι για να προσπαθήσει να την βρει», δήλωσε ο αρχιφύλακας της αστυνομίας, Μπράιαν Χόσκιν.

Η οικογένεια πήγε στο σπίτι της 49χρονης και βρήκε κλειδωμένα τα παράθυρα και τις πόρτες. Κάλεσε κλειδαρά και τελικά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να την εντοπίσουν νεκρή.


Η αστυνομία βρήκε αίμα σε όλο το διαμέρισμα. «Το θύμα υπέστη πλήρη αποκεφαλισμό και είχε πολλές μαχαιριές στην κοιλιά, το στήθος και τα χέρια της», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Μπράιαν Χόσκιν. Ένα από τα μαχαίρια είχε πάνω του αίμα και τρίχες και φαινόταν ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να το ξεπλύνει, σύμφωνα με την αστυνομία.


Η αδελφή της 49χρονης της είχε δανείσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν βρέθηκε στο σπίτι. Ο 25χρονος είχε αποφυλακιστεί περίπου 24 ώρες πριν τον φόνο αφού εξέτισε την ποινή του για άλλο κακούργημα.

Το θύμα είχε παραλάβει τον γιο του από την φυλακή και τον άφησε στο σπίτι. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 25χρονο, ο οποίος είχε αίμα στο σώμα και τα ρούχα του και τραύματα στα χέρια του.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι σκότωσε και αποκεφάλισε την μητέρα του, ενώ υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και υπήρχε και δεύτερος άνθρωπος στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κάπνισε μεθαμφεταμίνες με έναν μαύρο άνδρα ο οποίος «έκανε κάτι στη μητέρα του». Στη συνέχεια «με έβαλε να τη μαχαιρώσω ή κάτι τέτοιο», φέρεται να είπε ο δράστης.


Η αστυνομία δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό του 25χρονου για δεύτερο ύποπτο, αλλά δήλωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται. Ο 25χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον φόνο της μητέρας του και την κλοπή του αυτοκινήτου και κρατείται στις φυλακές.


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου