Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: Ζευγάρι Αλβανών κρατούσε «όμηρο» 25χρονη – Την εξέδιδαν και την ξυλοκοπούσαν

Συγκλονίζουν οι πτυχές υπόθεσης που αφορά σε εμπορία ανθρώπων και

αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου


Εκεί βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη μια 25χρονη Ελληνίδα. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος βλέποντας την κατάσταση της ενημέρωσε τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο με περιπολικά.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, στο πλαίσιο προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από τον Αύγουστο, σχεδόν τρεις μήνες δηλαδή, την 25χρονη παρακρατούσαν στο σπίτι τους στην περιοχή «Τρεις Βαγιές» ένα ζευγάρι Αλβανών, ηλικίας 42 και 30 ετών αντίστοιχα.

Με βάση τα όσα καταγγέλλονται, η κοπέλα που ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, είχε περάσει μαρτυρικά στα χέρια των δύο συλληφθέντων πλέον, καθώς φέρεται να την κακοποιούσαν και να την εξέδιδαν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι περιέφερε το κορίτσι από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, προκειμένου να συνευρίσκεται σεξουαλικά με διάφορους πελάτες, εισπράττοντας φυσικά οι ίδιοι τα χρήματα από τις συνευρέσεις αυτές. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κορίτσι αντιδρούσε, αρνούνταν να εκδίδεται και αυτό το «πλήρωνε» με ξύλο.

Την Υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ζευγαριού αφορά στα αδικήματα εμπορίας ανθρώπων και της σωματική βλάβης.

Να σημειωθεί, ότι η 25χρονη παραπέμφθηκε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ηρακλείου, για περαιτέρω διαχείριση της κατάστασης της, ως προς τη στέγαση της και την ψυχολογική της υποστήριξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου