Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών διάσημος DJ και παραγωγός


Ένας από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας μουσικής

σκηνής, ο Jack Revill, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο διάσημος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στην Ίμπιζα, το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη.


«Ο Jack απεβίωσε τραγικά στην Ίμπιζα, το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, έπειτα από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Στη δήλωση προστίθεται: «Η οικογένειά του – η Kate, ο Sean και ο Johnny – βιώνει βαθιά θλίψη και είναι συγκλονισμένη από την απώλειά του». Παράλληλα, ευχαριστούν όλους για τη συμπαράσταση και ζητούν από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η πορεία του Jack Revill στη μουσική

Η αγάπη του Jack για τη μουσική και η ασταμάτητη αφοσίωσή του στη διεύρυνση των δημιουργικών οριζόντων, μέσα από τη δουλειά του στις εταιρείες Numbers και Rubadub Records στη Γλασκώβη, τον ανέδειξαν σε έναν από τους πιο πρωτοποριακούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

Εκτός από την προσωπική του καριέρα, συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη νέων ταλέντων, κερδίζοντας τον σεβασμό τόσο της κοινότητας όσο και του ευρύτερου κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου