Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 19, 2024

Μεταξουργείο: Σύλληψη 39χρονου για υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία

Χειροπέδες σε έναν 39χρονο αλλοδαπό πέρασαν οι Αρχές, την

Παρασκευή (18/10), στην πλατεία Μεταξουργείου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία στην Τουρκία, αλλά και σε έναν 66χρονο, που καταζητείτο για εμπορία ανθρώπων.


Συγκεκριμένα, ο 39χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Μεταξουργείου έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών σε όχημα που επέβαινε ως συνοδηγός. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να διαπιστώνουν την εμπλοκή του τον περασμένο Φεβρουάριο σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία, με αντάλλαγμα καταβολή χρηματικού ποσού. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Λίγες ώρες νωρίτερα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένας 66χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την Interpol για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 66χρονος το 2014 μεσολάβησε για τη μεταφορά γυναίκας από τη Μολδαβία στην Κύπρο και την εξασφάλιση της διαμονής της, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου