Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

Λάρισα: «Η 70χρονη φώναζε βοήθεια, τα σκυλιά την κατασπάραξαν, δεν την άφηναν με τίποτα»


Φρικτό και βασανιστικό θάνατο βρήκε η 70χρονη γυναίκα, στο χωριό Πλατανούλια Λάρισας, όταν σκυλιά της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ έδινε τιτάνια μάχη, προκειμένου να σωθεί από την μανία τους, για τουλάχιστον μισή ώρα. 

«Τα σκυλιά την έκαναν χίλια κομμάτια. Ειλικρινά, ήταν φρικτό» αναφέρει χαρακτηριστικά στο enikos.gr κάτοικος της περιοχής, ο 12χρονος γιος του οποίου είδε μπροστά στα μάτια του, τα τετράποδα ζώα να δαγκώνουν μέχρι θανάτου την ατυχή ηλικιωμένη γυναίκα, φοβούμενος να αντιδράσει.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10), περίπου στις 18:00, με την γυναίκα να παλεύει με τα 10 σκυλιά Μαλινουά για τουλάχιστον μισή ώρα.

«Τα παιδιά περνούσαν τυχαία με τα ποδήλατα, και άκουσαν την γιαγιά να φωνάζει βοήθεια. Τότε, την είδαν πεσμένη κάτω με τα σκυλιά από πάνω της να την κατασπαράζουν. Στην προσπάθειά τους να την αφήσουν, πέταξαν κάποιες πέτρες γιατί ειλικρινά την τρώγανε σαν λυσσασμένα… Δεν την αφήνανε όμως με τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου