Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Οκτωβρίου 11, 2024

Δολοφονία στην Εύβοια: Νέα στοιχεία για την στιγμή της επίθεσης του ανιψιού στον 73χρονο θείο του – Την Δευτέρα απολογείται ο δράστης

Νέα στοιχεία «έρχονται στο φως» για την αποτρόπαια δολοφονική επίθεση του 35χρονου ανιψιού μέσα στο σπίτι του 73χρονου θύματος στο χωριό Σπαθάρι, στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Το σπίτι, που ήταν γεμάτο αίματα, ήταν κυριολεκτικά διαλυμένο «λες και είχε περάσει σίφουνας»  όπως τόνισε στο eviaonline γνώστης της κατάστασης που βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού.

Σύμφωνα με το eviaonline, διαλυμένα και αναποδογυρισμένα έπιπλα δείχνουν ότι το θύμα προσπαθούσε να ξεφύγει από την επιθετική μανία του 35χρονου που τον μαχαίρωσε σε όλες τις πλευρές του σώματος και στην καρωτίδα.

Είχε κρυφτεί στο νεκροταφείο 

Ο δολοφόνος που είχε κρυφτεί στο νεκροταφείο του χωριού και συνελήφθη μετά από καλά οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Χαλκίδας την Τετάρτη, όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή (11/10). Όμως, επειδή δεν είχε δικηγόρο σήμερα που προσήλθε στα δικαστήρια, του όρισε η πολιτεία οπότε και θα απολογηθεί την Δευτέρα (14/10). Μέχρι τότε θα παραμείνει στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας.


Το αδικοχαμένο θύμα που εξέπνευσε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο Χαλκίδας αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι σήμερα Παρασκευή στις 14.30 στο κοιμητήριο Πει Δοκού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου