Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2024

Καμένα Βούρλα: Μυστήριο με τον θάνατο της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή με τραύμα στην πλάτη – «Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος» – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η υπόθεση της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με το MEGA, μέσα στην κατοικία του θύματος βρέθηκε και το πορτοφόλι της, με συνέπεια να αποκλείεται – προς το παρόν – το ενδεχόμενο πιθανής ληστείας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις συγγενικών της προσώπων, αφού στην Αθήνα διαμένει ο αδερφός, αλλά και ο ξάδερφός της που ήταν εκείνος που την αναζητούσε για τουλάχιστον 24 ώρες και ειδοποίησε τελικά τις Αρχές, όταν δεν απάντησε στις επανειλημμένες κλήσεις του.

Από την πλευρά του, ο κοινοτάρχης των Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Λιακόπουλος αναφέρει: «Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος δεν είχε δώσει δικαιώματα στην κοινωνία των Καμένων Βούρλων. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε στην περιοχή, είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, γιατί δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο κι εδώ και στην ευρύτερη περιοχή. Ίχνη παραβίασης δεν υπάρχουν. Όλα θα τα δείξει η διενέργεια που κάνουν οι αρμόδιες Αρχές».

 

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 84χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής για περισσότερο από ένα 24ωρο, με αποτέλεσμα ο ξάδελφός της μαζί με αστυνομικούς να μεταβούν στο σπίτι της, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει. Με την βοήθεια κλειδαρά, αφού μπήκαν μέσα, διαπιστώθηκε ότι η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη ενώ το κλειδί είχε τοποθετηθεί εσωτερικά, και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα, βρέθηκε η 84χρονη πεσμένη ανάσκελα στο πάτωμα, και σε μικρή απόσταση από αυτή, υπήρχαν κηλίδες αίματος καθώς και αποτυπώματα από παπούτσια. Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο πως δεν διαπιστώθηκαν ίχνη πάλης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο ιατροδικαστής Λαμίας.

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το πτώμα έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται μεσημέρι της Παρασκευής.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου