Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2024

Ιράν: Κλείνει τα αεροδρόμιά του από τις 9 το βράδυ ως αύριο το πρωί – Ο λόγος που επικαλείται

Τo ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜEHR του Ιράν επικαλούμενο

αξιωματούχο μεταδίδει ότι ακυρώνονται όλες οι πτήσεις στα αεροδρόμια του Ιράν από τις 9 το βράδυ ως τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας τοπική ώρα.


Όπως μεταδίδει το Reuters, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr επικαλούμενο εκπρόσωπο του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν μεταδίδει ότι πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια του Ιράν ακυρώνονται από την Κυριακή 21:00 έως τη Δευτέρα 06:00 τοπική ώρα.

 


Οι πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια του Ιράν θα ακυρωθούν έως τις 6 π.μ. τοπική ώρα (0230 GMT) τη Δευτέρα από τις 9 μ.μ. της Κυριακής, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν, επικαλούμενα εκπρόσωπο του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας.

Οι πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω επιχειρησιακών περιορισμών, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης που επικαλέστηκαν τον εκπρόσωπο χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Το Ιράν εφάρμοσε περιορισμούς στις πτήσεις την Τρίτη, όταν εκτόξευσε πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, σε μια επίθεση στην οποία το Ισραήλ υποσχέθηκε να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου