Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2024

Άνοιξαν οι… ασκοί του Αιόλου σε αεροδρόμιο: Τουρμπίνα θηριώδους αεροσκάφους «ρουφάει» όχημα μεταφοράς αποσκευών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ σπάνια και εντυπωσιακή συνάμα στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα (21/10) στο διεθνές αεροδρόμιο του Σικάγο στις ΗΠΑ, O’ Hare.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει καταγραφεί η στιγμή που ένα Boeing «ρουφάει» με την τουρμπίνα του ένα όχημα μεταφοράς αποσκευών

. Δείτε σχετικές φωτογραφίες

αεροπλανο

αεροπλανο

αεροπλανο

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αφού τα οχήματα είχαν αδειάσει από αποσκευές που είχαν και επέστρεφαν στη βάση τους, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Την ώρα εκείνη είναι σε λειτουργία η τουρμπίνα του θηριώδους αεροπλάνου με αποτέλεσμα το ένα όχημα κυριολεκτικά να ρουφιέται από την τουρμπίνα.

Όπως αναφέρθηκε από τη διοίκηση του αεροδρομίου, δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πλήρωμα και οι επιβάτες που βρίσκονταν εντός του αεροσκάφους ανέφεραν έναν «κολασμένο θόρυβο», την ώρα που οι κυβερνήτες του αεροσκάφους έκαναν λόγο για «ξαφνική βλάβη» στα συστήματα του αεροσκάφους.

Δείτε σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου