Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Οκτωβρίου 11, 2024

Αράχνη – «λύκος» καταβροχθίζει έναν τεράστιο αρουραίο: Καρέ καρέ το… φαγοπότι της φρίκης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ



Μια φρικιαστική και ασυνήθιστη συνάμα σκηνή έζησε μια μητέρα στο Τέξας των ΗΠΑ όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και αντίκρισε τεραστίων διαστάσεων αράχνη να καταβροχθίζει με βουλιμία το πτώμα ενός μεγάλου αρουραίου.



Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η γυναίκα ετοιμαζόταν να πάει τον τρίχρονο γιο της στο νηπιαγωγείο.
Η πρώτη της κίνηση ήταν να βγάλει το κινητό της και να τραβήξει ένα ανεπανάληπτο βίντεο από το τρελό… φαγοπότι της αράχνης. «Με την πρώτη ματιά νόμιζα ότι ήταν ένα κομμάτι σκύλου και εκνευρίστηκα που ένας γείτονας θα επέτρεπε να συμβεί αυτό και δεν θα το καθαρίσει. Όμως, μόλις πλησίασα, συνειδητοποίησα ότι κινούνταν ελαφρά, και αμέσως αλλά ήρεμα ανέθεσα τον γιο μου να κάνει ένα βήμα πίσω, καθώς ήταν έτοιμος να το πατήσει εν αγνοία του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες

ΑΡΑΧΝΟΠΟΝΤΙΚΙ

ΑΡΑΧΝΟΠΟΝΤΙΚΙ

«Μόλις βεβαιώθηκα ότι ο γιος μου ήταν πίσω μου, το επιθεώρησα και συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα νεκρό ποντίκι με μια τεράστια αράχνη «λύκο» από πάνω που τρώει το κεφάλι του.

«Υπήρχαν μικρές συστάδες γούνας ποντικιού τριγύρω, σαν να είχε γίνει κάποιου είδους πάλη πιο πριν».

Μια αραχνολόγος από το Τέξας, γνωστή ως «Spider Lady», είπε ότι ήταν μια αράχνη – «λύκος», από τις μεγαλύτερες που βρέθηκαν στις ΗΠΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου