Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

Συνελήφθη δημοσιογράφος μετά από μήνυση γιου Περιφερειάρχη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος Κώστας Καλτσής μετά

από μήνυση που κατέθεσε ο γιος του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, Τριαντάφυλλος. Μάλιστα ο δημοσιογράφος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προκειμένου αύριο να πάει στον Εισαγγελέα.



Τι συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καλτσής με έναν ακόμη δημοσιογράφο που είχε μεταβεί από την Αθήνα, βρέθηκαν έξω από τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειας του Περιφερειάρχη, στην περιοχή της Κρύας.


Παρότι ο Κώστας Καλτσής δεν εξήλθε από το αυτοκίνητο ήταν αυτός που δέχθηκε την μήνυση, η οποία μεταξύ άλλων αφορά στα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της καταπάτησης ξένης περιουσίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο δεύτερος δημοσιογράφος που είχε έρθει από την Αθήνα, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.


Το γεγονός της σύλληψης του δημοσιογράφου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην περιοχή, εξαιτίας και της άμεσης εμπλοκής ενός μέλους της οικογένειας του Περιφερειάρχη.


Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρότι ο Κ. Καλτσής κατέθσε μήνυση εναντίον του Τρ. Καχριμάνη για ψευδή καταμήνυση, ο γιος του περιφερειάρχη δεν συνελήφθη!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου