Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ η Ανθή Βούλγαρη! «ΠΗΓΑ σούπερ μάρκετ, πήρα τυρί συσκευασμένο, το ανοίγω και τι βλέπω;»

 

Η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10) ένα περιστατικό που της συνέβη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο σούπερ μάρκετ, περιγράφοντας μια περιπέτεια που αντιμετώπισε.Η δημοσιογράφος πήγε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, αναγκάστηκε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Όταν γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε. Το τυρί ήταν μουχλιασμένο.
Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως μήνυμα.
«Πήγα σούπερμαρκετ, καμία μείωση τιμών, πήγα να δω. Παίρνω ένα τυρί ιδιωτικής ετικέτας light και πάω σπίτι να το ανοίξω να το βάλω στη θηκούλα του. Ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα. Δεν είχε λήξει. Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα βέβαια στο Instagram και μου απάντησαν οι υπεύθυνοι του σούπερμαρκετ να το πάω πίσω». «Τέλος τα συσκευασμένα, σας το λέω να προσέχετε» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου