Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Το μήνυμα Καρυστιανού στις οικογένειες Πλακιά: «Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό – Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα»

Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί η κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ

οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, με αφορμή την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου.


Η Μαρία Καρυστιανού απαντά στην οικογένεια Πλακιά με μία ανάρτηση, στην οποία σημειώνει ότι «πονάμε το ίδιο. Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό» και στέλνει μήνυμα για την ανάγκη ενότητας των οικογενειών που βιώνουν τον ίδιο πόνο για τον χαμό των ανθρώπων τους: «Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα. Όλοι. Όλες».

«Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα…

Πονάμε το ίδιο.

Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό.

Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους.

Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα.

Όλοι. Όλες», γράφει η Μαρία Καρυστιανού.

Είχε προηγηθεί, χθες βράδυ, η κίνηση του Νίκου Πλακιά να κατεβάσει ανάρτησή του στο «Χ» για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Σε μία άλλη συγκινητική ανάρτησή του, μετά και το «πράσινο φως» που έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού για την διεξαγωγή της συναυλίας, ο Νίκος Πλακιάς ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 «Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση. Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Τάνια Τσανακλίδου, Φοίβο Δεληβοριά, Κοινοί Θνητοί βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο κ. Πλακιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου