Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες, κανονικά θα ψηφίσουν όσοι βρίσκονται στις ουρές

Ώρα μηδέν για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Οι «πράσινες»

κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί της Κυριακής (6/10) και έκλεισαν στις 8 το βράδυ, καθώς δόθηκε οριζόντια παράταση μίας ώρας στην ψηφοφορία, λόγω της αυξημένης προσέλευσης. Κανονικά θα ψηφίσουν πάντως όλοι όσοι περιμένουν στις ουρές.


Οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυναν όλες τις προηγούμενες ημέρες οι έξι υποψήφιοι για μαζική προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στην Χαριλάου Τρικούπη.

 Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της πρώτης αυτής εκλογικής αναμέτρησης και όλα δείχνουν ότι η μάχη για την προεδρία θα κριθεί στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή (13/10).

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα από το πράσινο «στρατόπεδο», έως τις 8 το βράδυ που έκλεισαν οι κάλπες είχαν ψηφίσει 300.735 πολίτες στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.


Σημειώνεται ότι περίπου 950 εκλογικά τμήματα έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, καθώς και σε ορισμένες πόλεις του εξωτερικού. Κάθε εκλογικό τμήμα θα είναι εξοπλισμένο με tablet, μέσω των οποίων θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και η καταμέτρηση των ψήφων στο τέλος της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου