Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2024

Βίντεο – έπος: Διαρρήκτης κρύβεται κάτω από κρεβάτι για να μην συλληφθεί – Ζητάει να… ατμίσει πριν παραδοθεί

Κλαυσίγελο προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν διαρρήκτη στη Βρετανία να κρύβεται κάτω από ένα κρεβάτι για να αποφύγει τη σύλληψη.

Το περιστατικό που αγγίζει τα όρια του αστείου συνέβη σε πόλη της Βρετανίας, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κατά συρροή διαρρήκτη… εν ώρα εργασίας. Ο 43χρονος άνδρας όταν κατάλαβε ότι έχουν καταφτάσει οι αστυνομικές δυνάμεις, αποφάσισε να παίξει κρυφτό με τα όργανα της τάξης, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.

«Μπορείς να βγεις έξω»;

Σε βίντεο που έχει τραβηχτεί από ενσωματωμένη κάμερα στις στολές των αστυνομικών ακούγεται μια σπαρταριστή στιχομυθία μεταξύ των οργάνων της τάξης και του διαρρήκτη. Αρχικά, φαίνεται ο ένας αστυνομικός να κατευθύνεται προς το υπνοδωμάτιο με το κρεβάτι να είναι κοντά στον τοίχο. Φευγαλέα, φαίνεται ένας άνδρας να είναι ξαπλωμένος πίσω από το κρεβάτι και κολλημένος στον τοίχο του δωματίου. Για κάποιον άγνωστο λόγο δεν μπορεί να κουνηθεί καθώς φέρεται να έχει εγκλωβιστεί μεταξύ τοίχου και κρεβατιού.

«Μπορείς να βγεις έξω;», ακούγεται να τον ρωτάει ένας αστυνομικός με τον διαρρήκτη να μην απαντά. «Βγες έξω», τον διατάζουν στη συνέχεια με τον άνδρα να κάνει την πλέον αφοπλιστική ερώτηση: «Ποιος είναι»;

Οι αστυνομικοί με το ζόρι κρατούν τα γέλια τους και αμέσως μια αξιωματικός του απαγγέλει κατηγορία. «Συλλαμβάνεσαι ως ύποπτος για διαρρήξεις», του ανακοινώνει.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΚΡΕΒΑΤΙ

ΚΡΕΒΑΤΙ

ΚΡΕΒΑΤΙ

ΚΡΕΒΑΤΙ

Στη συνέχεια, ο συλληφθείς ζητάει από τους αστυνομικούς να σηκώσουν το κρεβάτι, καθώς όπως τους λέει δεν μπορεί να βγει έξω. Τελικά, οι αστυνομικοί μετακινούν το κρεβάτι και ο διαρρήκτης καταφέρνει να βγει έξω, συνεχίζοντας να κάνει τον ανήξερο. «Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι είμαι καταζητούμενος»;

«Ακριβώς», του απαντά η αστυνομικός, με τον διαρρήκτη να κάνει τον ανήξερο και να την ρωτά: «Για ποιον λόγο»;

Να κάνει μια… τζούρα

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα κι αφού έχει συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα της σύλληψης να τους ζητάει να κάνει μια… τζούρα από τον ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για οκτώ συνολικά διαρρήξεις με κατοίκους των περιοχών όπου «χτύπαγε» να τον έχουν αναγνωρίσει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου