Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 24, 2024

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ πρεμιέρα του Κασσελάκη στον Ταύρο..

 

Με την συνάντηση με τους «εθελοντές», εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στον Ταύρο ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με κάποιους από όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και γράφτηκαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα του με τον τίτλο odikosmassyriza.gr.
«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!», ανέφερε το μήνυμα που ανάρτησε χθες στο facebook προαναγγέλλοντας την συνάντηση.
Στο μεταξύ, η συγκέντρωση που αρχικά σχεδιαζόταν για χθες έχει αναβληθεί. Οι υποστηρικτές του βρέθηκαν από νωρίς έξω από τα γραφεία στον Ταύρο όπου κατέφθασαν με πούλμαν.
Μάλιστα από ένα σημείο και ύστερα το κλίμα ζεστάθηκε και οι εκδηλώσεις στήριξης άρχισαν να γίνονται πιο έντονες περνώντας από τις ανθοδέσμες στα καπνογόνα!
Επί της ουσίας έξω από τα γραφεία πραγματοποιήθηκε μια μίνι συγκέντρωση με τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα όπως «Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου», κ.ά.
Ανάμεσα στους εθελοντές που έδωσαν το «παρών» είναι και γνωστά στελέχη όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Θάνος Μωραϊτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.
«Δεν υπάρχουν υποψήφιοι Πρόεδροι. Είναι ζήτημα δημοκρατίας να κερδίσουμε το συνέδριο» τόνισε με έμφαση ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του και πρόσθεσε:
«Δεν έχουν αποκλείσει κανέναν γιατί μόνο το συνέδριο αποφασίζει. Μόνο το συνέδριο αποφασίζει τους υποψηφίους προέδρους. Θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλους».
Εκτίμησε μάλιστα ότι το συνέδριο θα ακυρώσει την απόφαση της ΚΕ για την άρση εμπιστοσύνης.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου