Ο συνδυασμός κολοκύθας, κρεμμύδι, πράσο και φέτα ειναι πολύ πετυχημένος!
Οδηγίες μαγειρέματος
- 1
Ξεκινάμε με τη ζύμη. Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι και χλιαρό νερό. Ανακατεύομε, ζυμώνουμε να γίνει ζύμη. Σκεπάστε την μέχρι να την χρειαστείτε.
- 2
Σε αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, πράσο και κρεμμυδάκι και σοτάρετε να μαλακώσουν.
- 3
Προσθέτετε την κολοκύθα να μαλακώσει και ακολούθως αλατοπιπερώνετε. Τελευταία βάζετε τον μαϊντανό και δυόσμο.
- 4
Προθερμαίνεται το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Λαδώνετε ένα ταψί.
- 5
Χωρίζετε τη ζύμη σε πέντε μέρη.
- 6
Ανοίγετε ένα φύλλο και το βάζετε στο ταψί. Πασπαλίζετε με ελαιόλαδο. Ανοίγετε ακόμα ένα φύλλο και το βάζετε από πάνω. Πασπαλίζετε με ελαιόλαδο.
- 7
Βάζετε τη μισή γέμιση και από πάνω της την μισή φέτα.
- 8
Ανοίγετε το τρίτο φύλλο και βάζετε από πάνω. Πασπαλίζετε με ελαιόλαδο. Βάζετε από πάνω την υπόλοιπη γέμιση και φέτα.
- 9
Ανοίγετε τα τελευταία δυο φύλλα, βάζετε ένα πασπαλίζετε με ελαιόλαδο και το δεύτερο από πάνω. Χαράζετε με μαχαίρι και το ραντίζετε με νερό.
- 10
Ψήνετε στον φούρνο για μία ώρα περίπου.
- 11
Σερβίρετε! Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου