Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2024

ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις δεσμεύεται για συγκρότηση διακομματικής επιτροπής με συμμετοχή Ρεπουμπλικάνων εάν εκλεγεί πρόεδρος

Η Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την

προεδρία, Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να δημιουργήσει μια διακομματική επιτροπή συμβούλων, η οποία θα έχει ως αποστολή να της παρέχει συστάσεις για τη βελτίωση της πολιτικής της, σε περίπτωση εκλογής της στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Η Χάρις υπογράμμισε επίσης ότι προτίθεται να συμπεριλάβει ένα μέλος των Ρεπουμπλικάνων στην κυβέρνησή της.


«Δεν ψάχνω για αυλοκόλακες. Θέλω ανθρώπους που θα φέρνουν νέες ιδέες και προτάσεις», δήλωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αριζόνα, όπου συναντήθηκε με Ρεπουμπλικάνους που στηρίζουν την προεκλογική της εκστρατεία. «Για αυτόν τον λόγο θα δημιουργήσω ένα διακομματικό συμβούλιο, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις σημαντικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας», συμπλήρωσε.

Η Χάρις πραγματοποιεί περιοδεία από την Τετάρτη στη Νεβάδα και την Αριζόνα, δύο πολιτείες που θεωρούνται καθοριστικές για το αποτέλεσμα των εκλογών. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, η Χάρις προηγείται με 46%, ενώ ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός της, Ντόναλντ Τραμπ, ακολουθεί με 43%.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου