Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 27, 2024

Θεσσαλονίκη: Στο Παπανικολάου νοσηλεύεται ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Βόλο – Τι εκτιμούν οι Αρχές

Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ο 40χρονος άνδρας από

τη Λάρισα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10), σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος της ΚΥΔΕΠ Βελεστίνου, βγήκε από αυτό γυμνός και αποκαλύφθηκε ότι έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το κορμί.


Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άνδρας φώναζε «με κάψανε, με κάψανε», φορώντας μόνο τα παπούτσια του, και ζητούσε επίμονα να του προσφερθεί νερό. Οδηγοί σταμάτησαν προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δε μπορούσαν να αγγίξουν το κορμί του.

Φέρεται μάλιστα να οδηγούσε επί ώρα με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό κατευθυνόμενος προς τον Βόλο, πιθανώς για να μεταβεί στο νοσοκομείο της πόλης. Το όχημά του δεν έφερε καμία ένδειξη πυρκαγιάς και δεν είχε σημάδια εμπλοκής.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου, όμως η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε στη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.


Όπως μεταδίδει το ίδιο τοπικό μέσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, λίγα χιλιόμετρα, πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου και πριν σταματήσει τα οχήματα για να ζητήσει βοήθεια.


Σε εσοχή σύντομης στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του, την προηγούμενη μέρα από κατάστημα της Αθήνας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για τον λόγο αυτό αυτοπυρπολήθηκε λίγη ώρα πριν κατέβει από το αμάξι του και ζητήσει από τους άλλους οδηγούς να τον σώσουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου